Γιάννης Πάριος: «Τους σημερινούς τραγουδιστές τους απασχολεί μόνο το φαίνεσθαι»
Showbiz

Γιάννης Πάριος: «Τους σημερινούς τραγουδιστές τους απασχολεί μόνο το φαίνεσθαι»

Στο παρελθόν ο Γιάννης Πάριος πήγαινε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα στο άλσος Χαϊδαρίου και καθόντουσαν με τις ώρες και μελετούσανε τα «γυρίσματα» του Καζαντζίδη, προκειμένου να τα μάθουν.

«Όχι στο άλσος Χαϊδαρίου. Στο δάσος της Καισαριανής γινόταν αυτό. Και δεν παλεύαμε μόνο τα «γυρίσματα» του Καζαντζίδη, αλλά κι εκείνα όλων των μεγάλων τραγουδιστών της εποχής» τόνισε στο protagon.
-Τέτοιες αναζητήσεις εντοπίζετε στους σύγχρονους τραγουδιστές.
«Δεν νομίζω, δυστυχώς. Λυπάμαι που το λέω. Ενώ υπάρχουν καλοί τραγουδιστές, είναι περισσότερο του φαίνεσθαι. Εμείς δεν ήμασταν μόνο του φαίνεσθαι. Εντάξει, φροντίζαμε να είμαστε καθαροί και καλοντυμένοι, αλλά περισσότερο μας ενδιέφερε το πώς ακουγόμασταν. Αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτονται οι σημερινοί τραγουδιστές. Τους απασχολεί μόνο το φαίνεσθαι.»

-Μήπως το κίνητρο στις μέρες μας έχει μεταφερθεί από την τέχνη στο βιοπορισμό;
«Κοίτα να δεις, όλες οι τέχνες είναι βιοποριστικές. Και όποιος πει το ανάποδο είναι ψεύτης. Ακόμα και μετά θάνατον ένας Πικάσο στοιχίζει περισσότερα. Θέλω να πω ότι δεν γίνεται διαφορετικά: όλα εμπορεύονται στη ζωή μας. Ακόμα και ο θάνατός μας. Λοιπόν, τι ψάχνουμε; Μπορεί εγώ να σκέφτομαι ρομαντικά, αλλά κάποιος άλλος πουλάει τα πορτοκάλια από την πορτοκαλιά μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved