Λαφαζάνη: Αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της: «Με τον Νίκο χαθήκαμε…»
Showbiz

Λαφαζάνη: Αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της: «Με τον Νίκο χαθήκαμε…»

Η Όλγα Λαφαζάνη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η σχέση της με τον σύζυγό της, Νίκο Οικονόμου.

Και τελικά επέλεξες την οικογένειά σου.

«Εκείνη την περίοδο της ζωής μου, που η Αλεξάνδρα ήταν πιο μικρή, δεν ένιωθα έτοιμη να την αφήσω και να δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου. Δεν μπορούσα να βάλω τον εαυτό μου πιο πάνω από το παιδί μου. Φέτος που ξεκίνησε σχολείο και ο Νίκος ήταν στη Λιβαδειά –πιο κοντά χιλιομετρικά– κατάφερα να τα συνδυάσω».

Η χιλιομετρική απόσταση δυσκόλεψε τη σχέση σου με τον Νίκο;

«Ήταν δύσκολο. Ένα ζευγάρι χρειάζεται την επαφή για να είναι καλά μαζί και να μοιράζεται την καθημερινότητά του. Όσο απομακρύνεται και αφιερώνει περισσότερο χρόνο στη δουλειά, χάνει κομμάτια της ζωής του συντρόφου του. Φέτος αυτό ένιωσα και ήρθε σε μεγάλη αντιδιαστολή με την περσινή χρονιά, που ήμασταν όλη την ημέρα μαζί. Ήταν εντελώς διαφορετικό. Πέρσι του μαγείρευα, πηγαίναμε βόλτες και ξέραμε ανά πάσα στιγμή πού ήταν ο καθένας μας. Φέτος κάποια στιγμή χαθήκαμε. Τώρα περιμένω τις διακοπές για να είναι όλη η οικογένεια μαζί».

Για να αντέχετε στα δύσκολα, σημαίνει πως υπάρχει γερή βάση.

«Σαφέστατα χρειάζεται μια γερή βάση προκειμένου να περνάνε τα θετικά και τα αρνητικά χωρίς να δημιουργούνται τριγμοί. Δεν είναι εύκολο. Επίσης όλες οι σχέσεις περνάνε από πολλές φάσεις, ειδικά όταν το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί. Όταν όμως υπάρχει θέληση, αγάπη και ένα παιδί, έχεις σημαντικότερα κίνητρα. Δεν σου κρύβω πως και η μικρή ζορίστηκε τη φετινή χρονιά. Η κόρη μας, όμως, είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να το παλεύουμε καθημερινά».

Αυτή την περίοδο σε τι φάση είσαι με το σύζυγό σου;

«Σε φάση αναμονής των διακοπών μας, για να περάσουμε χρόνο μαζί, καθώς το φετινό χειμώνα μού έλειψε. Θέλω να τον συναντήσω ξανά!».

Έχεις προγραμματίσει τις διακοπές σας;

«Κάθε χρόνο πηγαίνουμε στον Παντελεήμονα, ένα μέρος κοντά στο κάστρο του Πλαταμώνα. Εκεί πήγαινα από μωρό –είναι ο δικός μου παράδεισος– και ευτυχώς το έχει αγαπήσει ο Νίκος. Μένουμε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με τους γονείς μας και είναι η ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί».

Θα σε γυρίσω ένα χρόνο πίσω, την περίοδο που ζούσες στις Σέρρες. Τι ήταν αυτό που ανακάλυψες για τον εαυτό σου;

«Έμαθα να ακούω τα «θέλω» μου, να βάζω στόχους και να εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου. Μάλιστα μου υποσχέθηκα πως δεν θα με πιέσω ξανά για κανένα λόγο».

Έμαθες να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου και να μη δίνεις προτεραιότητα μόνο στους άλλους;

«Σίγουρα! Δεν έχω ανασφάλειες και τα πηγαίνω καλά με μένα. Ούτε έχω την τρέλα να είναι όλα τέλεια πάνω μου. Αγαπώ τις ατέλειές μου και τις αγαπώ και στους άλλους ανθρώπους. Ξεχωρίζω το διαφορετικό και με ιντριγκάρει περισσότερο. Πολλές φορές, σε συνεντεύξεις, με έχουν ρωτήσει αν θα έκανα πλαστική επέμβαση, αλλά δεν έχω κάνει κάτι, γιατί είναι σαν να μην αποδέχομαι τον εαυτό μου. Όμως, δεν είμαι καθόλου αντίθετη με όσους το κάνουν».

Ποια ατέλεια του συντρόφου σου αγαπάς περισσότερο;

«Αγαπώ πολλές ατέλειες στον Νίκο, ακόμη και εκείνες για τις οποίες του γκρινιάζω. Είναι τελειομανής και θέλει στο σπίτι όλα να είναι σε πλήρη τάξη. Πάνω σε αυτό το θέμα ερχόμαστε σε αντιπαράθεση, γιατί του εξηγώ πως είναι ψυχαναγκαστικό. Επίσης θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο και είναι υπερπροστατευτικός με την οικογένειά του. Υπάρχουν φορές που μου φέρεται όπως στην κόρη μας και γκρινιάζοντας του εξηγώ πως δεν είμαι παιδί».

Μέσα από την προστατευτική του συμπεριφορά θεωρείς πως εκδηλώνει την αγάπη του;

«Δεν το συζητώ. Για παράδειγμα, σήμερα το πρωί πήγε και μου έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητο, μου έφερε γάλα –πίνω πάντα το πρωί–, πήγε στο σούπερ μάρκετ και ζήτησε από τη μητέρα μου, που είναι μαζί μας αυτές τις ημέρες, να με αφήσει να κοιμηθώ λίγο παραπάνω. Αυτά τα μικρά, καθημερινά πράγματα δείχνουν πως ο σύντροφός σου νοιάζεται και δεν παραιτείται από τη σχέση».

Αυτό είναι το μυστικό που κρατάει ζωντανή τη σχέση σας;

«Ναι! Πιστεύω, επίσης, πως σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα. Πέρσι ήθελα πολύ να πάω με τον Νίκο στις Σέρρες. Ήταν μονόδρομος για μένα. Η περσινή χρονιά ήταν σωτήρια για τη σχέση μας. Δέθηκε περισσότερο η οικογένεια, γιατί ο Νίκος πέρασε πολύ δύσκολα κι εγώ ήμουν εκεί, μαζί του. Πιστεύω πως, αν πέρσι τον είχα αφήσει μόνο του, θα απομακρυνόμασταν. Όμως ήμουν δίπλα του και οι δυσκολίες μόνο καλό μάς έκαναν. Ένα βράδυ, φέτος, ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και θυμόμασταν τις βόλτες που κάναμε οι τρεις μας στις Σέρρες στο ρέμα και πολλές ακόμα όμορφες στιγμές που ήμασταν μαζί. Το «μαζί» σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικό».

Όταν γνώρισες τον Νίκο, ένιωσες πως θα σου αλλάξει τη ζωή;

«Από την πρώτη στιγμή με συνεπήρε! Ήταν σαν να με μάγεψε! Ό,τι κι αν μου έλεγε, του απαντούσα θετικά, ούτε καν το σκεφτόμουν. Φαντάσου πως τον γνώρισα μια βδομάδα πριν το Πάσχα και ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έρχεται να με πάρει από την Αλεξάνδρεια (σ.σ. Ημαθίας) –είχα ανέβει στο πατρικό μου για τις γιορτές– για να συγκατοικήσουμε στην Αθήνα».

Αλήθεια, τι σκέφτηκες;

«Ότι είναι τρελός, άρα μου αρέσει! Γιατί γενικότερα με ιντριγκάρουν οι ιδιαίτεροι άνθρωποι. Όλοι μού έλεγαν πως ο Νίκος είναι αγαπητός στις γυναίκες και πως θα έπρεπε να προσέξω μην πληγωθώ. Αλλά εγώ ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας μου είχε πει ξεκάθαρα πως ήθελε να παντρευτούμε. Τότε νόμιζα πως δεν το εννοούσε. Η συνέχεια βέβαια με διέψευσε!», δήλωσε στο περιοδικό «people».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved