Αίας Μανθόπουλος: Η εξαφάνιση από την TV!
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Η εξαφάνιση από την TV!

Aκόμα ηχεί στα αυτιά μας η φράση του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου «Βρε Αία! Βρε Αία!» στην σειρά «Δύο Ξένοι» που ακόμα και σήμερα όταν παίζει σε επανάληψη σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης!

Πέρασαν 17 χρόνια από τότε και ο ηθοποιός, ανιψιός της Ειρήνης Παπά, έμοιαζε να ακολουθεί με μελετημένες κινήσεις τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του. Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη «Μήδεια» στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» το 2002 καθώς και σε δεκάδες άλλα σπουδαία έργα δίπλα σε σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Υπήρξε ένας από τους επιτυχημένους ζεν πρεμιέ της γενιάς του και με πολλές κατακτήσεις. Ο ηθοποιός ερωτεύεται με την Αγάπη Ασπρίδου (Miss Young 1994), παρουσιάστρια της εκπομπής «Go -Out το 1998 στο Τηλεάστυ αλλά ο έρωτας τους δεν κρατάει πολύ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, μετά το χωρισμό του από ακόμα ένα μοντέλο, την Ελπίδα Κοντομάρου, γνωρίστηκε με μία σπουδαία κοπέλα, τη Στέλλα, με την οποία παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδάκια. Μετακόμισαν στην Λάρισα όπου εκείνος πρωταγωνιστούσε σε παραστάσεις του Θέατρο Τεχνών της πόλης. Όμως, το 2012 το ζευγάρι χώρισε. Τα δύο τελευταία χρόνια εργάζονταν στη Βουλγαρία σε μία ξενοδοχειακή επιχείρηση της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Σήμερα φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ζει στο πατρικό σπίτι του στην Παιανία ενώ δεν έχει κρατήσει επαφές με την παλιά παρέα της showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved