Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Μετακομίζουν μόνιμα στην Κύπρο;
Showbiz

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Μετακομίζουν μόνιμα στην Κύπρο;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασης στην Κύπρο τουλάχιστον για τη σεζόν που έρχεται. Και οι δύο έχουν δεχθεί δελεαστικότατες επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες και εξετάζουν πολύ σοβαρά.

Τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα για το ζευγάρι σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει μειώσει αισθητά τις μουσικές εμφανίσεις του ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εκτός τηλεόρασης. Και τα πράγματα για τον επόμενο Χειμώνα δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνα λόγω της οικονομικής κρίσης με τους γνωρίζοντες να στοιχηματίζουν πως ο Χειμώνας που έρχεται θα είναι δυσκολότερος όλων των προηγούμενων χρόνων για την εγχώρια βιομηχανία Θεάματος από κάθε άποψη.

Στον ΑΝΤ1 πάγωσε για μια ακόμη φορά π υλοποίηση της σειράς που συζητούσε να πρωταγωνιστήσει η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ και οι συζητήσεις που είχε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με επιχειρηματίες για εμφανίσεις σε κάποια μουσική σκηνή είναι μέχρι στιγμής ατελέσφορες. Την ίδια στιγμή όμως Κύπριοι επιχειρηματίες και μέσα μαζικής ενημέρωσης δίνουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να πείσουν το ζευγάρι να μετακομίσει έστω και προσωρινά στην Μεγαλόνησο. Σύμφωνα λοιπόν με το Λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχθεί «χρυσή» πρόταση συμβολαίου από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma το οποίο περιλαμβάνει την παρουσίαση μουσικού talent show και αν η ίδια το επιθυμεί την δημιουργία μιας καινούριας κωμικής σειράς η οποία θα είναι γραμμένη πάνω της και το μπάτζετ θα είναι ιδιαίτερα υψηλό για τα Κυπριακά δεδομένα. Όμως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από γνωστό επιχειρηματία του νησιού που του ζητά να στήσουν μαζί ένα καινούριο εναλλακτικό live stage στο οποίο, θα γίνονται διάφορα events και ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι γονείς του Μιχάλη Χατζηγιάννη γνωρίζουν για τις προτάσεις αυτές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον γιο τους να μετακομίσει μαζί με την Ζέτα κοντά τους. Έτσι ενδεχομένων να επισπευτεί και σ γάμος του ζευγαριού που στην Ελλάδα έχει «παγώσει» λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved