Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι πιο αυστηρή με την Ισμήνη»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι πιο αυστηρή με την Ισμήνη»

Η Μαρία Κορινθίου είναι αυστηρή με την κόρη της.

Η ηθοποιός της συμπεριφέρεται σαν να είναι μεγάλη κοπέλα και η Ισμήνη δείχνει αρκετά ώριμη για την ηλικία της. Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο Down Town Κύπρου για την κόρη της και την κατάσταση που βιώνει η χώρα το τελευταίο διάστημα.
Όταν δυσκολευόμαστε οικονομικά, συνήθως επηρεάζεται και η ψυχολογική μας κατάσταση...
Φυσικά, λόγω της μιζέριας και της κατήφειας.
Όλο αυτό, λοιπόν, έχει επηρεάσει τη σχέση σου με τον Γιάννη;
Όχι, γιατί παρά τη στεναχώρια και το ότι σερνόμαστε, πιστεύουμε στο καλύτερο και όλο αυτό δεν μας έχει επηρεάσει. Δηλαδή, λέμε «πάμε το παιδί στις κούνιες;», «ε ναι, πάμε!». Υπάρχει μία είδους μιζέρια λόγω της κατάστασης, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση μας σε βάθος.

Σε άκουγα πριν που μιλούσες στην Ισμήνη, σαν να είναι 18 χρόνων κοπέλα...
Έτσι τη μεγαλώνω! Κι όλοι αυτό μου λένε! Είναι ένα παιδί που γενικά ακούει (στο σημείο αυτό, η Ισμήνη μας διακόπτει και απαγορεύει στη μαμά της κάθε συζήτηση για εκείνη). Δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτήν, μου το έχει απαγορεύσει! (γελάει). Τις προάλλες μου είπε: «δεν ξέρω τι θα κάνετε εσύ και ο μπαμπάς, αλλά θέλω να μιλάτε μόνο για τους εαυτούς σας, μην ασχολείστε μαζί μου. Δική μου είναι η ζωή και δεν θα μιλάτε εσείς για μένα!». Μας έχει βάλει βέτο, γιατί είναι γλωσσοκοπάνα! Και το σέβομαι αυτό που μου λέει. Την αντιμετωπίζω σαν να είναι μεγάλο παιδί και τη χαίρομαι πολύ, γιατί είναι τσαούσα και δυναμική. Είναι παιδί που θα πιάσει τη ζωή της στα χέρια της και δεν θα φοβηθεί. Είναι μαχήτρια! Πραγματικά, δεν τη φοβάμαι καθόλου!
Με το να την αντιμετωπίζεις όμως έτσι, δεν χάνει κομμάτια της παιδικής ανεμελιάς;
Όχι, κάθε άλλο. Να, πριν παίζαμε επιτραπέζια, τώρα κυνηγάει τα καβούρια στο λιμάνι, παίζει, τρέχει όλη την ημέρα. Την αφήνω να κάνει ό,τι κάνει το κάθε παιδί. Χορεύαμε πριν στο γκαζόν και ραπάραμε μαζί. Αλλά τα παιδιά δεν έχουν μικρή αντίληψη και νοημοσύνη. Όπως τους συμπεριφέρεσαι, έτσι και θα μεγαλώσουν και θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους. Πιστεύω ότι τη μεγαλώνω καλά και υπεύθυνα. Δεν της μιλάω λες και είναι μωρό, ενώ καταλαβαίνει τα πάντα. Αν το έκανα αυτό, μόνο κακό θα της έκανα μελλοντικά.

Με τον Γιάννη διαφωνείτε για τα θέματα της μικρής;
Όχι, έχουμε κοινή πολιτική σ’ αυτό το κομμάτι. Εγώ είμαι λίγο πιο αυστηρή κάποιες φορές κι ο Γιάννης λίγο πιο χαλαρός σε άλλες... Αλλά, γενικά, συμβαδίζουμε στον τρόπο που τη μεγαλώνουμε - και αυτό είναι το σωστό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved