«Πυρά» κατά Λιάγκα-Σκορδά:«Τα παιδιά του λαού με το σκάφος στην κολασμένη Μύκονο»
Showbiz

«Πυρά» κατά Λιάγκα-Σκορδά:«Τα παιδιά του λαού με το σκάφος στην κολασμένη Μύκονο»

«Πετάχτηκαν οι σταρ του πρωινού κουτσομπολιού και των σεξιστικών αστείων Φαίη Σκορδά και σύζυγος στη Μύκονο με το σκάφος τους, όπου σε πανάκριβο ρεστοράν γιόρτασαν τα γενέθλια φίλου τους. Με γεια τους, με χαρά τους! Έλα όμως που δεν ήθελαν φωτογραφίες εκεί, διότι είναι παιδιά του λαού και με το σκάφος στα Κουφονήσια επιτρέπεται αλλά στην κολασμένη Μύκονο όχι!

Με γυαλί μαύρο και καπέλο πλατύ κρύβονταν από τον φακό η Σκορδά Γκρέτα Γκάρμπο και ο σύζυγος Έρολ Φλιν, διότι δεν επιθυμούσαν τους ντόπιους παπαράτσι! Άμα είσαι νέος, ωραίος, πλούσιος και ευτυχισμένος δεν βρίσκεις ησυχία, χρυσό μου, πουθενά! Σε κυνηγούν ακόμη και οι μέλισσες...

Καημένη Μύκονος! Από μποέμικο, ελεύθερο νησάκι, που έδωσες καταφύγιο σε ανθρώπους με διαφορετικότητα και ανεμελιά, σε Τέιλορ, Κάλλας, Ωνάση, Τζάκι Ωνάση, Μελίνα, Σοράγια, πολιτικούς, βασιλείς έκπτωτους ή σε θρόνους, καλλιτέχνες και ανθρώπους υψηλού πολιτισμικού επιπέδου, έφτασες να βλέπεις κατά φαντασίαν σταρ που κάνουν τον Ξανθόπουλο τηλεοπτικά. Ο Γιακουμής μια ρωμαίικη καρδιά και το πόσα μέτρα φουσκωτό του... « γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved