Γιώργος Τσαλίκης: «Θα έριχνα ένα γερό μπινελίκι σε όλους αυτούς»
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: «Θα έριχνα ένα γερό μπινελίκι σε όλους αυτούς»

Το καινούριο τραγούδι του Γιώργος Τσαλίκης, το «Απαγορευμένο 3», που κυκλοφόρησε την προηγούμενη βδομάδα, έχοντας το ίδιο concept με τα προηγούμενα δύο, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σημερινή πολιτική κατάσταση, στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

«Τον Σόιμπλε έχεις μπαμπά, τη Μέρκελ έχεις μάνα, γι’ αυτό μου φέρεσαι σκληρά, μωρή παλιοπ...», λέει κάπου. «Αυτά τα αναφέρω με τη λογική ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι, αν και μπορεί στις παρέες τους να είναι σούπερ τύποι, φαίνονται άτεγκτοι πολιτικοί και φέρονται με σκληρό τρόπο στην Ελλάδα. Ωστόσο, εγώ προσωπικά θα έριχνα ένα γερό μπινελίκι σε όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση -τους πολιτικούς της τελευταίας 20ετίας, δηλαδή-, θα ήθελα να τους έχω κλεισμένους σε ένα μαγαζί, να είμαστε πάνω και να τους τα χώνουμε για δύο ώρες με... απαγορευμένα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Πού αποδίδει ο ίδιος τα 100.000 views που έκανε στο YouTube το καινούριο του τραγούδι, μία μόλις μέρα μετά την κυκλοφορία του, πλησιάζοντας σήμερα το μισό εκατομμύριο. «Τα “Απαγορευμένα” δεν είναι τραγούδια, είναι μαντινάδες τις οποίες ξεκινήσαμε να λέμε σε live εμφανίσεις και ξέραμε ότι τις γουστάρει ο κόσμος», μου απαντά. «Και νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι, περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος έχει ανάγκη από εκτόνωση. Οι συγκεκριμένες μαντινάδες έχουν και πλάκα. Και όταν έχω κάποιο live, στο τέλος της βραδιάς, πίστεψέ με, με τόσο χτύπημα που ρίχνω, αισθάνομαι καλύτερα. Αλλά, αν χρειαστεί, το μπινελίκι κάνει ρίμα και με τον Τσαλίκη. Χρήσιμο είναι!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved