Ζέτα Δούκα: «Έτρεχα για να τα προλάβω όλα»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Έτρεχα για να τα προλάβω όλα»

Η έκφραση-κλισέ «Κορίτσι με γαλλικά και πιάνο» ταιριάζει απόλυτα στη Ζέτα Δούκα

«Μαζί με αυτά τα δύο βάλε και το μπαλέτο. Η γιαγιά μου είχε μια σχολή χορού και έκανα μπαλέτο από παιδάκι. Σκέψου πως η πρώτη φορά που ανέβηκα σε σκηνή ήταν σε ηλικία μόλις 2,5 ετών. Φορούσα ακόμα pampers. Λάτρευα τη γιαγιά μου και τη θαύμαζα απεριόριστα».

Ο χορός ήταν η ζωή της. Μέχρι τα 22 της χρόνια ήταν επαγγελματίας χορεύτρια, κάτι που απαιτούσε αυστηρό πρόγραμμα στην καθημερινότητά της. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν ένα παιδί προγραμματισμένο, ώστε να φέρνω εις πέρας τις υποχρεώσεις μου. Έτρεχα για να τα προλάβω όλα. Όμως, δεν μου ήταν δύσκολο. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ αν με καταπίεζε όλο αυτό. Ίσως γιατί μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου πρόσφερε πράγματα».

Η μητέρα της ήταν εφοριακός και ο πατέρας της ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας, την οποία διατηρεί ακόμα και σήμερα, ενώ έχει και μία μικρότερη αδελφή, που εδώ και λίγους μήνες μένει μόνιμα στην Ολλανδία, καθώς έστησε εκεί τη δική της επιχείρηση. «Με την αδελφή μου αρχίσαμε να αγαπιόμαστε όταν φύγαμε και οι δυο από το πατρικό μας. Δεν κάναμε καθόλου παρέα πριν, μπορώ να σου πω πως όταν ήμασταν έφηβες είχαμε μια εμπόλεμη σχέση! Ήταν πολύ ανταγωνιστική και, ως μικρότερη, χωρίς να το καταλαβαίνει, είχε μπει σε μια διαδικασία να θαυμάζει και να ζηλεύει τη μεγάλη της αδελφή. Πλέον οι σχέσεις μας είναι άψογες» τόνισε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved