Στρατής: Μετά από ενάμιση χρόνο από τον χωρισμό του από τη Συνατσάκη αποκαλύπτει…
Showbiz

Στρατής: Μετά από ενάμιση χρόνο από τον χωρισμό του από τη Συνατσάκη αποκαλύπτει…

Ο Μύρωνας Στρατής μιλά για τη πρώην του, Μαίρη Συνατσάκη μετά από ενάμιση χρόνο από το χωρισμό τους και εξομολογείται...

“Με την Μαίρη ζούσαμε σαν παντρεμένοι. Για τέσσερα χρόνια ήμασταν ζευγάρι κανονικό. Αυτό είναι ο γάμος να μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου τις χαρές και τις λύπες” και συμπλήρωσε πως χάρη σε εκείνη “γέμισε” το κορμί του με τατουάζ: “της άρεσαν πολύ τα τατουάζ. Στην αρχή δεν μου άρεσαν εμένα αλλά μετά έγινε ένα blend και με έκανε και εμένα να τα αγαπήσω. Σε μία σχέση άλλωστε επηρεάζει ο ένας τον άλλον”.

Για το αν η σχέση τους επηρέασε την καριέρα του, δήλωσε: “Δεν μπορώ να απαντήσω για το αν τελικά η Μαίρη έκανε καλό ή όχι στην καριέρα μου. Η Μαίρη ισχυριζόταν πως η σχέση μας έκανε κακό στην καριέρα μου. Εγώ δεν είμαι σίγουρος όλο αυτό με βρήκε απότομα και έπεσε πάνω μου σαν ελέφαντας... το να είναι “εύκαιρος ένας τραγουδιστής” είναι σημαντικό. Αυτές όμως είναι θεωρητικές συζητήσεις”.

Όσο για τη σχέση τους τώρα δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ: “Στην καθημερινότητά μου δεν είναι πια η Μαίρη. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να έχουν χωρίσει και να διατηρούν τόσο στενές σχέσεις. Το έχουμε δει βέβαια να συμβαίνει αλλά ούτε και εγώ ούτε και η Μαίρη θα αντέχαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως υπάρχει στην ζωή μου. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι. Μπορεί να συμβεί ένα μικρό διάστημα μέχρι να συνέλθεις, να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις την σχέση. Όμως αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε και αυτό ποτέ δεν θα σταματήσει”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved