Μαρία Ματσούκα: Γιατί κράτησε τον γάμο της κρυφό, ο Θέμης και τα… δίδυμα!
Showbiz

Μαρία Ματσούκα: Γιατί κράτησε τον γάμο της κρυφό, ο Θέμης και τα… δίδυμα!

Τους λόγους που αποφάσισε να κρατήσει τον γάμο της κρυφό –αρχικά τουλάχιστον-, γιατί πήρε ξαφνικά απόφαση να παντρευτεί αλλά και για τα... δίδυμα που λαχταρά μίλησε η Μαρία Ματσούκα.

Η τραγουδίστρια και αδελφή της εκρηκτικής Δήμητρας Ματσούκα μιλώντας στο people για τον πρόσφατο γάμο της με τον επιχειρηματία στον χώρο του Τύπου Θέμη Γιαννίτσα αποκάλυψε τους λόγους που ήθελε να κάνει τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν ήταν κάτι για να το δημοσιοποιήσω, απέχω πολύ καιρό από το χώρο. Ήταν κάτι προσωπικό, που το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή. Αν θες, δεν θεώρησα πως μπορεί να αφορά κάποιον. Ακόμα και το bachelor οι φίλες μου το κανόνισαν, ως έκπληξη. Όταν ήρθαν και μας φωτογράφιζαν, δεν ένιωσα ότι υπήρχε λόγος».

Πόσο καιρό είστε μαζί με τον Θέμη;

«Ένα χρόνο. Πριν από ένα μήνα περίπου ήμασταν έξω με παρέα και έλεγαν οι φίλοι μας ότι δεν έχουν να πάνε σε κανένα γάμο, σε αντίθεση με πέρσι. Έτσι αυθόρμητα, γύρισε ο Θέμης και μου είπε «μήπως να παντρευτούμε;». Και του απάντησα αμέσως θετικά!»

Κάνετε όνειρα για ένα παιδί;

«Βέβαια θέλουμε παιδί και θα συμβεί, σίγουρα, με το καλό. Θέλω τουλάχιστον δύο. Είναι πολύ σημαντικά τα αδέλφια για τη ζωή μας. Ιδανικά θα ήθελα δίδυμα! Θα μπούμε σίγουρα στη διαδικασία απόκτησης παιδιού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved