Κελεκίδου-Κουρκούλης: Τι έκαναν στην Αυστραλία;
Showbiz

Κελεκίδου-Κουρκούλης: Τι έκαναν στην Αυστραλία;

Στο διάστημα της παραμονής τoυς στο Ντάργουιν η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης δεν εμφανίστηκαν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο εκεί. 

Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον τους, όλον αυτό τον καιρό το ζευγάρι ετοίμαζε το έδαφος για ένα νέο επαγγελματικό βήμα, εκτός μουσικής. Μάλιστα ο Νίκος πραγματοποίησε μια εμφάνιση στο πανεπιστήμιο του Ντάργουιν, το οποίο παρακολουθούν πολλοί φοιτητές ελληνικής καταγωγής, δεδομένου πως η περιοχή έχει πολλούς Έλληνες μετανάστες, κυρίως από την Κάλυμνο. Σε αυτή την εμφάνιση με άρωμα Ελλάδας βρέθηκε και η Κέλλυ, που τραγούδησε μερικές επιτυχίες της όταν ο Νίκος την κάλεσε επί σκηνής. Πολύ σημαντική είναι η προσφορά και των δύο σε φιλανθρωπικές εκδηλωθείς, μία από τις οποίες πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο Σίντνεϊ, όπου τραγούδησαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση που οργάνωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας (ο Έλληνας που ζει με την καρδιά του νεαρού Αυστραλού που πέθανε μετά από καβγά σε μπαρ της Μυκόνου) για το «The Konstantina Angelique Gribilas Foundation» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου παιδιών του Σίντνεϊ. Ο Γρι-μτη'λας το Σεπτέμβριο του 2013 είχε χάσει την 9 μηνών κορούλα του.

Η Κέλλυ και ο Νίκος έχουν δείξει πολλές φορές έμπρακτα την ανθρώπινη πλευρά τους. Ο Νίκος-με πολύ συχνές επισκέψεις σε ιδρύματα και όχι μόνο, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας- είναι πάπα δίπλα σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Το ίδιο και η Κέλλυ, η οποία στο παρελθόν ήταν πρέσβειρα της W.I.N Hellas -οργάνωση που υποστηρίξει κακοποιημένες γυναίκες—, ενώ τα χρήματα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars πήγαν στο Make a Wish.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved