Το οργισμένο μήνυμα της Σκορδά στην Παλαιτσάκη: «Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου»
Showbiz

Το οργισμένο μήνυμα της Σκορδά στην Παλαιτσάκη: «Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου»

Έντονα ενοχλημένη είναι η Φαίη Σκορδά τις τελευταίες ημέρες. Μετά την αδιαθεσία που χάλασε τις διακοπές της ήρθε κι άλλο ένα περιστατικό να της χαλάσει τη διάθεση.

Για λίγο βέβαια, καθώς είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια στις διακοπές της ασχολείται μόνο με τον άντρα της, τα παιδιά της και τους φίλους τους.
Αιτία της έντονης ενόχλησης της Φαίης Σκορδά ήταν οι νέες αιχμηρές δηλώσεις της Νανά Παλαιτσάκη προς το πρόσωπο της. Σε πρόσφατη συνέντευξη της η παρουσιάστρια έκανε ολομέτωπη επίθεση στην οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας με πιο ξεκάθαρο τρόπο αυτό που είχε δηλώσει παλιότερα, ότι δηλαδή οι πρωινοί τηλεθεατές του ΑΝΤ1 βλέπουν το «Πρωινό» κυρίως για τον Γιώργο και πολύ λιγότερο για τη Φαίη. «Αν λείψει η Φαίη από την εκπομπή θα το αντέξει η μέση νοικοκυρά όπως έχει αντέξει και τις απιστίες του άντρα της! Αν, όμως, λείψει η Σάσα, θα είναι σαν να μαγειρεύει στον άντρα της κοτόπουλο ανάλατο με γαρνιτούρα φιδέ χωρίς λάδι! Είμαι σαφής;» ανέφερε με δεικτικό τρόπο η Νανά Παλαιτσάκη. Όσο για την απάντηση της Φαιής; Φρόντισε να τη διαμηνύσει στη Νανά μέσω κοινών τους γνωστών. «Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις».
Ενδεικτικά είναι τα όσα αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ παλιός συνεργάτης της ΦαίηςΣκορδά, που γνωρίζει την παρουσιάστρια αρκετά καλά. «Η Φαίη έχει διαγράψει μια πορεία στην τηλεόραση ανοδική. Ξεκίνησε από την τηλεόραση της Μακεδονίας, από εκεί πήρε καθημερινή εκπομπή στο Αlter και στη συνέχεια στο Μega και στον ΑΝΤ1 - πάντα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης. Η κυρία Παλαιτσάκη θα πρέπει να κοιτάξει τη δική της καριέρα και πορεία μέσα στα χρόνια. Ποιος ο λόγος που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά το ίδιο πρόσωπο.
Πηγή θέματος: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved