Demy: Η σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη σήμερα και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ξανά ερωτευμένη
Showbiz

Demy: Η σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη σήμερα και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ξανά ερωτευμένη

Η Demy αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή όμως πρώτη φορά αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη σήμερα και αν είναι ερωτευμένη ξανά, όπως τη θέλουν πρόσφατα δημοσιεύματα.

«Θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να θέλεις να μαθαίνεις τα προσωπικά ενός αναγνωρίσιμου προσώπου. Απλά, ο καθένας θέτει τα όριά του και προστατεύει τον εαυτό του και τη σχέση του με τον τρόπο που μπορεί» ξεκαθαρίζει. Από την άλλη, καμία σχέση της δεν έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς, όπως λέει και η ίδια, «Είναι λογικό, γιατί όσα χρόνια είμαι γνωστή ήταν ο Άκηςστη ζωή μου» είπε η τραγουδίστρια στο People της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»!

Πώς είναι τα πράγματα μεταξύ τους σήμερα; «Με τον Άκη έχουμε καλή σχέση. Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει φιλία, αλλά παρακολουθώ τη δουλειά του και χαίρομαι για την εξέλιξή του».

Πριν λίγες μέρες, δημοσίευμα την παρουσίαζε ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ Ταμάμ, Ντένη Μακρή, ο οποίος τυχαίνει και είναι ο αδελφός του Άρη Μακρή, μέλους του συγκροτήματος Boys and Noise. «Με τον Άρη και τον Ντένηείμαστε φίλοι. Είμαι μόνη μου και δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό» αρκείται να πει, ενώ μου επισημαίνει πως έχουν γραφτεί πολλές φορές αναληθή δημοσιεύματα για το πρόσωπό της. «Έχουν γράψει “δράκους”, ειδικά για μια υποτιθέμενη σχέση που δεν υπήρξε ποτέ. Επίσης, έγραψαν πως έχω κάνει την ντίβα σε συνεργασίες μου, κάτι εντελώς ανυπόστατο. Στη δουλειά μου είμαι σιχαμερά υπομονετική. Ακόμα και να με προσβάλει κάποιος, θα το καταπιώ, γιατί δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Μπορεί να μισώ κάποιον, αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να τον δω να συγχύζεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved