Ο απίστευτος διάλογος του Βαλάντη με τη σύντροφο του σε συνέντευξη
Showbiz

Ο απίστευτος διάλογος του Βαλάντη με τη σύντροφο του σε συνέντευξη

Απίστευτος ήταν ο διάλογος που διαβάσαμε σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ του Βαλάντη με τη σύντροφο του. Οι δυο τους μιλώντας για τον έρωτα... έκαναν δημόσια ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις!

Με τη Δήμητρα είστε μαζί τέσσερα χρόνια. Έχει χαθεί το ερωτικό στοιχείο από τη σχέση σας;
Βαλάντης: «Ο έρωτας έχει μετατραπεί σε νοιάξιμο, σε αγάπη, στην ανάγκη να στηρίξει και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος»
Δήμητρα: «Για μένα στην αρχή μιας σχέσης υπάρχει ενθουσιασμός και στη συνέχεια έρωτας που εξελίσσεται σε αγάπη. Αλλά ακόμα και όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, δεν μπορεί να μην υπάρχει ερωτισμός. Αυτά είναι αλληλένδετα. Αγάπη και έρωτας πάνε μαζί»


Έχετε αποφασίσει να χωρίσετε; Βαλάντης: «Αυτό που πρότεινα εγώ είναι να μένουμε μαζί, αλλά, αν στην πορεία κάποιος από τους δυο μας νιώσει, την ανάγκη να ξαναφτιάξει τη ζωή του, να είναι σεβαστό και αποδεκτό και από τους δύο»
Δήμητρα: «Εμένα δεν με βρήκε σύμφωνη αυτή η πρόταση. Δεν θα μπορούσα απλώς να συμβιώνω με έναν άνθρωπο από τη στιγμή που έχω ακόμα αισθήματα για εκείνον. Σε όλες τις σχέσεις ο ένας είναι πιο ερωτευμένοι από τον άλλον. Στη δική μας σχέση εγώ ήμουν πια ερωτευμένη από τον Βαλάντη. Από τη στιγμή λοιπόν, που έχω ακόμα ερωτικά αισθήματα για εκείνον και δεν τον βλέπω μόνο ως πατέρα του παιδιού μου, θεωρώ ότι αυτό το μοντέλο σχέσης δεν θα ευδοκίμησει», καταλήγουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved