Ρένος Χαλαραμπίδης: «Δεν είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση»
Showbiz

Ρένος Χαλαραμπίδης: «Δεν είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση»

Ο Ρένος Χαλαραμπίδης μίλησε για τους γονείς του και πώς πήραν την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Οι γονείς σου προσπάθησαν να σε αποτρέψουν από το να γίνεις ηθοποιοί;

«Όχι, δεν προσπάθησαν να μου βάλουν εμπόδια, αλλά στην αρχή ένιωσαν άγχος οι άνθρωποι, λογικό είναι, τους καταλαβαίνω».

Καλύτερη σχέση είχες με τη μητέρα ή τον πατέρα σου; Ποιος συμμάχησε πρώτος μετά την απόφαση σου αυτή;

«Ο πατέρας μου δεν μου έβαζε κανένα εμπόδιο, με άφηνε κι έκανα ό,τι ήθελα, αλλά ούτε και η μητέρα μου μπορώ να πω. Είχαν αγωνία για το μέλλον μου. Το να διαλέγει κάποιος να γίνει ηθοποιός σημαίνει ότι κυρίως διαλέγει να είναι άνεργος. Αυτή είναι η ιστορία των καλλιτεχνών. Στην Αμερική λένε για τους καλλιτέχνες: “Άλλη μια μέρα, άλλο ένα σάντουιτς”. Κι εγώ, αν γίνω πατέρας κι έχω ένα παιδί που μου πει: “θέλω να γίνω ηθοποιός”, με αγωνία θα το προσεγγίσω».

Είσαι μοναχοπαίδι;

«Ναι. Ήμουν και παραμένω ένας πολύ ήσυχος και συνεσταλμένος άνθρωπος στην προσωπική μου ζωή. Είμαι άλλο στους ρόλους μου, μη με ταυτίζεται, δεν είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Στο σχολείο ήμουν ένα ντροπαλό παιδί, μέχρι το λύκειο δεν με ήξερε κανείς. Απελευθερώθηκα μέσα από την υποκριτική και το θέατρο που μου ταίριαζε παρά πολύ, εκεί βρήκα ίο δρόμο μου».

Τα πράγματα ήρθαν έτσι όπως χα είχε σκεφτεί;

«Ζω εντός του μέλλοντος που είχα ονειρευτεί, έφτασα στους σκοπούς μου. Άλλα περίμενα καλύτερα, αλλά χειρότερα,., θα ήθελα να παραμείνω υγιής. Όσο κι αν θεώρησα κάποια στιγμή ότι υπέφερα, πιστεύω ότι έχω ζήσει μια ζωή χωρίς πραγματικά δύσκολες στιγμές. Ο θεός πολλές φορές μου κάνει φάρσες, μου κάνει πλάκες άλλα δεν μου στέλνει τραγωδίες. Είμαι. από του3 ευνοούμενους της τύχης. Υπέφερα σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved