Ευθύμης Ζησάκης: «Η οικογένεια δεν είναι πια μια πολύπλοκη διαδικασία»
Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: «Η οικογένεια δεν είναι πια μια πολύπλοκη διαδικασία»

Για τη χειρότερη στιγμή της ζωής του έως σήμερα αλλά και αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ευθύμης Ζησάκης.

Ποια είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής σου ως τώρα; «Με στενοχωρεί και με εξοργίζει η αδικία. Ειδικά αυτή την περίοδο βλέπω πολλή αδικία γύρω μου. Αυτό είναι το χειρότερο μου. Αυτό μπορεί να με κάνει να βγω μπροστά και να θυσιαστώ 100%»
Θα πιαστείς και στα χέρια; «Πιστεύω ότι ο άντρας πρέπει να φεύγει ακέραιος από οποιαδήποτε κατάσταση. Υπάρχουν τρόποι να καταφέρεις αυτό που θέλεις χωρίς να φτάσεις σε αυτή την έσχατη πρωτόγονη λύση»
Όταν είσαι φτωχός, δεν γίνεσαι πολλές φόρες άδικος; «Εκεί δεν υπάρχει όριο. Εκεί δεν μπορώ να σου απαντήσω. Είναι ένα σημείο όπου ο άνθρωπος μεταλλάσσεται»
Μπορεί ένας 29χρονος στην Ελλάδα του σήμερα να σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας; «Η οικογένεια δεν είναι πια μια πολύπλοκη διαδικασία. Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μαστίζει τη γενιά μας είναι ο φόβος. Θέλουν να ευνουχίσουν τους νέους στο όνομα της οικογένειας. Η οικογένεια είναι ωραίο πράγμα», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved