Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η ανδρική φιλία είναι βαθιά»
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η ανδρική φιλία είναι βαθιά»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε συνέντευξή του μίλησε για το θέατρο αλλά και για την αντρική φιλία.

Αυτό το μέγεθος ανδρικής φιλίας υπάρχει στις μέρες μας;

«Σαφώς! Η ανδρική φιλία είναι και έντονη και παρούσα, στις μέρες μας. Απλά, οι άντρες δεν την εκφράζουν ποικιλοτρόπως. Τους αρκεί μια γροθιά στον ώμο. Έτσι εκφράζει την αγάπη του ο άνδρας σε ένα φίλο του. Οι άνδρες έχουν τρυφερές φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, που προστατεύουν συνέχεια. Όταν παίρνεις το καλύτερο σου φίλο τηλέφωνο, και του λες πως θα είμαι δίπλα σου, ότι και να χρειαστεί, υπάρχει μια υποβόσκουσα τρυφερότητα, που δεν χρειάζεται να εκφράζεται φανερά. Αυτό είναι το καλύτερο. Γιατί, η ανδρική φιλία είναι βαθιά. Μπορείς να τη βρεις σε διάφορες ηλικίες. Έχω δυο φίλους με οικογένειες, που όμως μεταξύ τους έχουν μια απίστευτα ζεστή και διαχρονική φιλία. Στηρίζει, ο ένας τον άλλον άντρα, στα δύσκολα».

Το θέατρο είναι σα τη κατσαρίδα; Επιβιώνει και στα τόσο δύσκολα που ζούμε;

«Δεν θα το έλεγα έτσι. Το θέατρο είναι ένας καθρέπτης από ότι συμβαίνει. Το θέατρο δεν σου λέει πως πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Το θέατρο σου δείχνει πως είμαστε τώρα. Όσο και να καταστρέφεται στα δελτία ειδήσεων η χώρα, την επόμενη μέρα όλοι ξυπνάνε, πάνε στη δουλειά τους, και έχουν στο σπίτι να μαγειρέψουν ένα πιάτο μακαρόνια. Αυτό ισχύει και στο θέατρο. Η πρόβα θα γίνει. Η παράσταση θα ανέβει. Είναι μια ζωτική ανάγκη του ανθρώπου, να πάει ή να παίξει στο θέατρο. Ένα ανέκδοτο που θα ειπωθεί σε μια παρέα, είναι κατά ένα τρόπο, μια μικρή παράσταση που “παίζει” κάποιος».

Τι είναι ακατανόητο για εσάς, στα τόσα που ζούμε;

«Έχω μια εμμονή. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τα δελτία ειδήσεων. Δεν μπορώ να διαχειριστώ το τι κάνει στη ψυχή του ανθρώπου ένα δελτίο ειδήσεων. Θα ήθελα να μην υπάρχουν ειδήσεις! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ και με θυμώνει . Ηθοποιός είμαι και ξέρω, από την εμπειρία μου στο θέατρο, πότε λένε ψέματα αυτοί οι άνθρωποι», δήλωσε στο outnow.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved