Μαρίνα Ψάλτη: «Το ελληνικό θέατρο βάλλεται και είναι πολύ “πληγωμένο”»
Showbiz

Μαρίνα Ψάλτη: «Το ελληνικό θέατρο βάλλεται και είναι πολύ “πληγωμένο”»

Η Μαρίνα Ψάλτη σε συνέντευξή της μίλησε για το θέατρο στην εποχή που διανύουμε και στις δυσκολίες που αυτό αντιμετωπίζει.

Πού υστερεί το ελληνικό θέατρο;

«Το ελληνικό θέατρο βάλλεται και είναι πολύ πληγωμένο. Απλήρωτοι άνθρωποι. Υπάρχουν πολλοί θεατρικοί παραγωγοί που είναι απατεώνες-δεν ντρέπομαι να το πω! Με τη κρίση, βγήκαν κάτι καινούργιοι θεατρικοί παραγωγοί, με λεφτά-ούτε ξέρω από πού αυτά τα λεφτά! Πώς βρέθηκαν στο θέατρο αυτοί οι άνθρωποι; Αναγκαστικά πέσαμε και στα χέρια τους!…… Άνθρωποι με 300 ευρώ το μήνα….οι μισοί απλήρωτοι…όλοι φεσωμένοι….αυτή είναι η κατάσταση, δυστυχώς, στο ελληνικό θέατρο!».

Τουλάχιστον το ρεπερτόριο στο ελληνικό θέατρο είναι-σε γενικές γραμμές-καλό;

«Υπάρχουν και καλές δουλειές. Από αρχαιοτάτων χρόνων, υπήρχαν βέβαια και οι “αρπαχτές”! Πάντα υπήρχαν σχήματα που δε θέλω να κρίνω! Δεν έγινε τώρα με τη κρίση! Αυτά φαίνονται! Ένας λίγο υποψιασμένος θεατής δεν θα πάει να δει τέτοιες παραγωγές….Μια καλή παράσταση δεν κινδυνεύει».

Δεν λειτουργεί στο θέατρο, η μόδα, με το επικοινωνιακό κομμάτι να είναι «πλύση εγκεφάλου»;

«Όλα αυτά που λέτε, υπάρχουν! Η μόδα και η τρελή διαφήμιση, αλλά πιστεύω ότι μια καλή δουλειά δεν θα πάει χαμένη. Μπορεί να μην έχει την αποδοχή που θα ήθελε, αλλά χαμένη δεν θα πάει. Θέλει και το χρόνο της να ακουστεί. Το κοινό δεν είναι κουτό, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν. Καθόλου! Ξέρει καλά, τους ανθρώπους-εγγύηση. Η μόδα δοκιμάζεται στο χρόνο…..», δήλωσε στο outnow.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved