Ποια δήλωσε: «Με βρήκε μια μέρα ο εραστής του συντρόφου μου και…»
Showbiz

Ποια δήλωσε: «Με βρήκε μια μέρα ο εραστής του συντρόφου μου και…»

Μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για τους συντρόφους της που ήταν bisexual.

Έχεις δηλώσει ότι τρεις από τους συντρόφους σου ήταν bisexual. Και επειδή αρκετοί δεσμοί σου είδαν το φως της δημοσιότητας, πολλοί αναρωτιούνται αν είναι κάποιος που γνωρίζουμε.

«Δεν νομίζω ότι τους γνωρίζετε, γιατί και οι τρεις αυτοί άνθρωποι ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Στην Αγγλία και στην Αμερική είναι πολύ συνηθισμένο στον καλλιτεχνικό χώρο όπου κινούμαι εγώ να υπάρχουν άντρες που είναι ανοιχτοί. Δεν σοκάρει και τόσο η πληροφορία ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσουν και τα αγόρια και τα κορίτσια».

Δεν σοκαρίστηκες όταν έμαθες ότι τους αρέσουν και οι άντρες;

«Στη μια από αυτές τις τρεις περιπτώσεις που ήταν και η πιο σοβαρή, το έμαθα από το τρίτο πρόσωπο. Με βρήκε μια μέρα ο εραστής του και μου είπε ότι είμαστε ερωτευμένοι με τον ίδιο άντρα. Όταν πήγα και βρήκα τον σύντροφο μου και τον ρώτησα, μου αποκάλυψε την αλήθεια. Από τότε η σχέσης μας έγινε ακόμα καλύτερη. Μόνο που δεν παντρευτήκαμε!».

Θα μπορούσες να παντρευτείς έναν bisexual άντρα;

«Ναι, γιατί όχι; Αν είχαμε καλή ερωτική ζωή -γιατί για μένα το σεξ είναι βασικό στοιχείο για να κρατηθεί μια σχέση δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Και ειδικά για τον συγκεκριμένο μπορώ να πω ότι ήταν ένας από τους καλύτερους εραστές που είχα. Δεν θέλω να αδικήσω τους υπόλοιπους άντρες με τους οποίους είχα δεσμό, αλλά θεωρώ ότι αυτοί οι bisexual σύντροφοί μου είναι σίγουρα στο top 3 των καλύτερων εραστών που πέρασαν από τη ζωή μου».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved