Η συμφωνία της Ζήνα με τον άντρα της
Showbiz

Η συμφωνία της Ζήνα με τον άντρα της

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας συμπληρώνουν 20 χρόνια μαζί σε λίγο καιρό.

Σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση τους και εξομολογήθηκε αν πέρασαν κρίση ποτέ.

Με τον Γιώργο Λύρα το 2016 συμπληρώνετε 20 χρόνια κοινής ζωής. Πώς καταφέρνετε να παραμένει η σχέση σας αλώβητη στον χρόνο;

Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει καταρχήν ο έρωτας να μετουσιωθεί σε αγάπη. Αν ο έρωτας παραμείνει μόνο πάθος, τότε κάποια στιγμή θα τελειώσει».

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Όχι. Δεν ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα. Γνωριζόμασταν καιρό, κάναμε παρέα, αλλά ξαφνικά -κι αυτό έγινε ταυτόχρονα και από τους δύο- είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά. Είναι σαν αυτό που βλέπεις κάτι ταινίες και εκεί που δύο άνθρωποι βρίσκονται στον ίδιο χώρο και δεν πολυμιλάνε, τους χτυπάει ένα μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά ερωτεύονται. Το 19%, οπότε ξεκίνησε η σχέση μας, συνεργαζόμουν με τον Νότη Σφακιανάκη στο Γκάζι. Συνηθίζαμε λοιπόν, μετά τα τέλος του προγράμματος να πηγαίνουμε μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη και τον Γιώργο Μουκίδη στα Σόδορα, ένα μαγαζί που είχε τότε ο Γιώργος. Εκεί, με έναν μαγικό τρόπο, καθόμαστε δίπλα δίπλα πιανόμαστε χέρι χέρι και μετά αγκαλιά. Στη συνέχεια, άρχισε να λείπει ο ένας στον άλλον και γίναμε ζευγάρι χωρίς να το καταλάβουμε, θυμάμαι, μάλιστα,τον Νότη που μου έλεγε: “Πέγκυ, όλο στο μαγαζί του Γιώργου πηγαίνεις. Συμβαίνει κάτι;”. Το θυμόμασταν τον χειμώνα που δουλέψαμε μαζί και γελούσαμε!».

Περάσατε ποτέ κρίση;

«Σοβαρή κρίση, του τύπου να φύγει ο ένας από τους δύο από το σπίτι, δεν έχουμε περάσει ποτέ. Είχαμε κάνει μία συμφωνία στην αρχή τη σχέση μας και την έχουμε τηρήσει: ότι κι αν γίνει, όσο κι αν τσακωθούμε, δεν θα φύγει κανένας από το σπίτι μέχρι να μας περάσουν τα νεύρα και να τσεκάρουμε ότι αυτό που συνέβη δεν έγινε εν βρασμώ. Και αν κάνει κάποιοι λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved