Έδεσε τη νυφική ανθοδέσμη με την γραβάτα του
Showbiz

Έδεσε τη νυφική ανθοδέσμη με την γραβάτα του

Αφού δεν έβρισκε κορδέλα, την έδεσε με την γραβάτα του.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μίλησε σε συνέντευξή του για την απόφασή του να παντρευτεί την Χρύσα Καλπάκη στο εξωτερικό.

Πες μου λίγο για την απόφαση σου να παντρευτείς στη Νέα Υόρκη. Ήταν κάτι που είχατε προγραμματίσει από κοινού με τη Χρύσα;

«Όχι, η Χρύσα δεν ήξερε τίποτα, αλλά ούτε εγώ δεν είχα κανονίσει κάτι από πριν. Πήγαμε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Εκεί είδαμε κάτι φίλους που μου είπαν ότι παντρεύτηκαν στο δημαρχείο. Ήταν πολύ εύκολη διαδικασία. Κάνεις μια αίτηση στη σελίδα του δημαρχείου και την επομένη σού δίνουν μια ημερομηνία που μπορείς να πας και να παντρευτείς. Για την πλάκα, όπως μιλούσαμε, λέω “για να μπω να το κάνω”. Την άλλη μέρα πήρα ένα χαρτί με μια ημερομηνία. Κι έτσι έγινε. Έβαλα τον ένα φίλο μου να πάρει τη Χρύσα για μια βόλτα, πήγα στο σπίτι να ετοιμαστώ, είχε πολλή πλάκα. Δεν έβρισκα ανθοδέσμη, τελικά βρήκα λουλούδια, αλλά επειδή δεν είχε ο ανθοπώλης να μου τα δέσει, τα έδεσα εγώ με μια γραβάτα».

Είσαι ρομαντικός;

«Θεωρώ ότι είμαι, ναι. Κοίταξε, ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο. Θα γινόταν έτσι κι αλλιώς, είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε. Όμως κανείς από τους δύο μας δεν τα πάει καλά με τον προγραμματισμό και έτσι η Νέα Υόρκη και όλο αυτό που εξελίχθηκε εκεί ήταν πραγματικά τέλειο, γιατί δεν χρειάστηκε να προετοιμάσουμε ή να οργανώσουμε τίποτα».

Σκέφτεστε να προχωρήσετε κάνοντας ένα μωρό;

«Ένα παιδί είναι κάτι που θέλουμε και οι δύο. Μακάρι να έρθει. Θα χαρούμε πολύ. Μακάρι να μας το στείλει ο Θεός».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved