Νάντια Μπουλέ: Η εκπλήρωση ενός ονείρου και η ζωή στη Νέα Υόρκη
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η εκπλήρωση ενός ονείρου και η ζωή στη Νέα Υόρκη

Η Νάντια Μπουλέ η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ Nine στο «Πάνθεον» έχει λίγο καιρό που επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρέθηκε για κάποια σεμινάρια πάνω στο αντικείμενό της, το μιούζικαλ. Η ίδια παραδέχεται πως ήταν ένα παιδικό της όνειρο να βρεθεί στη Νέα Υόρκη, το οποίο εκπλήρωσε όμως δηλώνει πως δεν θα εγκατέλειπε τη ζωή της εδώ για ένα νέο ξεκίνημα εκεί.

Πάµε στην Αμερική... Πώς ήταν η ζωή στη Νέα Υόρκη;

«Η Νέα Υόρκη είναι µαγική πόλη από την άποψη της πολυπολιτισµικότητας, των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που σου δίνει. Η ζωή όµως εκεί δεν είναι ούτε εύκολη ούτε απλή. Οι ρυθµοί είναι εξοντωτικοί και η καθηµερινότητα σου ρουφά όλη την ενέργεια. Σου δίνει, από την άλλη, την ευκαιρία να δεις και να ζήσεις πράγµατα που δεν µπορείς να βρεις πουθενά αλλού. Έχει καλά και κακά, όπως κάθε µέρος, αλλά είναι σίγουρα εµπειρία το να ζήσεις εκεί».

Θα έµενες δηλαδή µόνιµα;

«∆εν ξέρω αν θα µπορούσα να µείνω µόνιµα, δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί σοβαρά, αλλά και να το σκεφτόµουν δεν είναι εύκολο. Η δουλειά µου και η ζωή µου είναι στην Ελλάδα αυτή τη στιγµή».

Πώς πήρες αρχικά την απόφαση να πας;

«Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω καιρό, αλλά για διάφορους λόγους δεν ήταν εύκολο. Φέτος το καλοκαίρι το κατάφερα και έκανα εντατικά σεµινάρια µιούζικαλ εκεί. Η Νέα Υόρκη είναι η «Μέκκα» του µιούζικαλ και ήθελα να δω πώς το προσεγγίζουν. Είδα πολλές παραστάσεις, έµαθα την πόλη, έκανα φίλους και γύρισα γεµάτη από νέες εικόνες! Ήταν σίγουρα ένα όνειρο που είχα και χαίροµαι που το πραγµατοποίησα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved