Διονύσης Αλέρτας: «Δεν θέλω να προσπαθεί να με αλλάξει η σύντροφός μου»
Showbiz

Διονύσης Αλέρτας: «Δεν θέλω να προσπαθεί να με αλλάξει η σύντροφός μου»

Είναι αλήθεια ότι ο Διονύσης Αλέρτας φόρεσε πρώτη φορά κοστούμι για τις ανάγκες της φωτογράφισης σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό;

«Ναι. Στην γκαρνταρόμπα μου δεν υπάρχει σακάκι. Ούτε καλό παντελόνι ή καλά παπούτσια Σήμερα που είδα αυτά τα καφέ δερμάτινα παπούτσια που μου έφεραν, μου άρεσαν, αλλά σκέφτηκα «και να τα πάρω πού θα τα φορέσω;» τόνισε στο ΟΚ.

-Αν είσαι καλεσμένος σε έναν γάμο, για παράδειγμα, η φοράς;

«Στον γάμο της αδελφής μου είχα βάλει παντελόνι και σακάκι και δανείστηκα μία γραβάτα από μία φίλη μου κι έκανα τη δουλειά μου. Για εκείνο τον γάμο, είχα πάρει κι ένα ζευγάρι μαύρα σκαρπίνια, αλλά τα πέταξα, γιατί ήξερα ότι δεν θα τα ξαναφορούσα. Σε άλλες εκδηλώσεις που είμαι καλεσμένος πάω με τζιν και αθλητικά παπούτσια. Να βγω έξω με κοστούμι; Δεν μου πάει Δεν θα είμαι εγώ.»

-Σου έχει τύχει να έχει αντίρρηση η κοπέλα σου με τον τρόπο που ντύνεσαι;

«Ναι. Είχα κανονίσει με μία κοπέλα να πάμε στον Ρέμο. Όταν πήγα σπίτι της για να την πάρω και άνοιξε την πόρτα, την είδα με τουαλέτα και πέδιλα. Εγώ, ως κλασικός Αλέρτας, φορούσα τζιν και μπλουζάκι. «Έτσι θα έρθεις;» με ρώτησε. «Δεν έχω άλλα ρούχα» της απάντησα. (Γελάει.) Η κοπέλα μου μπορεί να είναι ντυμένη όπως θέλει. Εμένα δεν θέλω να προσπαθεί να με αλλάξει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σχέση δεν κράτησε περισσότερο από τρείς μήνες;. Ήθελε να μου αλλάξει τα μαλλιά, μου έλεγε να ντύνομαι διαφορετικά, οπότε δεν άντεξα και έφυγα».

-Σου είναι εύκολο να χωρίζεις;

«Καθόλου. Μου είναι πολύ δύσκολο να έχω απέναντι μου την άλλη και να της λέω: «Δεν είμαι καλά, Συνήθως χωρίζω από το τηλέφωνο. Ξέρω οτι δεν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά δεν μπορώ να έχω απέναντί μου την άλλη. Στενοχωριέμαι. Γι αυτό προτιμώ να το πω από το τηλέφωνο ή να στείλω μήνυμα. Αν μάλιστα δεν απαντήσει ποτέ στο μήνυμα μου, θα με κάνει χαρούμενο. Όταν κάτι τελειώνει, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάς περισσότερο.»

-Σου έχει συμβεί να θέλεις να χωρίσεις κι εκείνη να επιμένει να είστε μαζί;

«Το χειρότερο ήταν που της είχα ζητήσει να χωρίσουμε κι εκείνη μου απάντησε: «Είμαι έγκυος. Κάτι-που δεν ίσχυε, αλλά το χρησιμοποίησε ως τέχνασμα για να με γυρίσει πίσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved