Καγιά: Αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι και πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε λιγότερο από 3 μήνες
Showbiz

Καγιά: Αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι και πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε λιγότερο από 3 μήνες

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έγινε μανούλα πριν τρεις μήνες, όμως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι!

«Πραγματικά, δεν μου έμεινε ούτε κιλό. Πήρα συνολικά οκτώ-οκτώμισι κιλά, αλλά γέννησα δύο μέρες πριν την 37η εβδομάδα. Αν είχα διανύσει και τον ένατο μέχρι την 40ή εβδομάδα, θα έπαιρνα τουλάχιστον άλλα δύο κιλά, άρα θα έφτανα τα δέκα. Το θέμα με εμένα είναι πως μέχρι να μπω στον έκτο δεν είχα καθόλου κοιλιά, οπότε πρακτικά μπορούσα εύκολα να κάνω όλα όσα έκανα και πριν, δουλεύοντας ουσιαστικά στους ίδιους ρυθμούς. Στον όγδοο πια βάρυνα» λέει γελώντας στο people!
«Βγαίνοντας από το μαιευτήριο, μου είχαν μείνει δυόμισι-τρία κιλά τα οποία έφυγαν αμέσως και λόγω θηλασμού, αλλά και γιατί πραγματικά δεν προλάβαινα ούτε να αναπνεύσω!» τόνισε και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως μου έμεινε μόνο ένα πρήξιμο από την καισαρική που πήρε δύο μήνες να φύγει. Δεν έκανα, όμως, καμία δίαιτα, έτρωγα τα πάντα φροντίζοντας να παίρνω όλα τα θρεπτικά συστατικά καθώς θήλαζα. Απλά, επειδή η μικρή είχε κολικούς, απέφευγα κάποιες τροφές που κάνουν το μητρικό γάλα πιο βαρύ. Δεν έπινα γάλα, δεν έτρωγα λαχανικά με πολλές ίνες, ούτε και καυτερά φαγητά, όπως και δεν έπινα καθόλου αλκοόλ». Η Βίκυ έχει επανέλθει στα 55 κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος και πλέον τρώει τα πάντα και μοιάζει πιο αδύνατη από πριν. «Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως, λόγω της καισαρικής, δεν επιτρέπεται ακόμη να γυμναστώ, πέρα από το κολύμπι, έτσι έχω την αίσθηση πως οι μύες μου είναι πιο άτονοι», δηλώνει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved