Λαμπρόγιαννη-Κυριακίδης: «Απιστία απλούστατα δεν υπάρχει ανάμεσα στα ζευγάρια της Μουρμούρας»
Showbiz

Λαμπρόγιαννη-Κυριακίδης: «Απιστία απλούστατα δεν υπάρχει ανάμεσα στα ζευγάρια της Μουρμούρας»

Στο σενάριο της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» θα περάσουν αυτή τη σεζόν φλέγοντα καθημερινά θέματα, όπως οι εκλογές και η οικονομική κρίση;

Βλ.Κ.: «Την περασμένη σεζόν κάναμε ένα ολόκληρο επεισόδιο για τις εκλογές. Δεν νομίζω πως χρειαζόταν κάτι περισσότερο, γιατί ως σειρά δεν είναι στο στιλ της να μπαίνει βαθιά και να παίρνει θέση σε τέτοια ζητήματα. Όσο για την κρίση, θεωρώ πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο περνά ως υπαινιγμός και ως αίσθηση μέσα από το σενάριο» τόνισε στο Τηλέραμα.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Το ζήτημα της κρίσης θίγεται συχνά, περνάει όμως μέσα από το φίλτρο της κωμωδίας και ίσως γι' αυτό δεν δείχνει τόσο εμφανές...»

-Ούτε το ζήτημα της απιστίας έχει θιγεί ξεκάθαρα μέσα από τη «Μουρμούρα». Γιατί;

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Γιατί πρόκειται για ζήτημα, πώς να το πω, τετριμμένο... Δεν περιμένεις δηλαδή τώρα από τη "Μουρμούρα" να σου θίξει και αυτό. Δεν είναι σκοπός της να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ένα σωρό άλλες σειρές που περιστρέφονται γύρω της».

ΔΛ: «Κατά τη δική μου ερμηνεία, απιστία απλούστατα δεν υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα ζευγάρια! Η βάση της συμβίωσης αυτών των ανθρώπων είναι η ακλόνητη αγάπη, κάτι που μηδενίζει καθετί αρνητικό. Συναντούν βέβαια προβλήματα και διαφορές στην πορεία τους, επειδή όμως η βάση τους είναι η μεγάλη αγάπη βρίσκουν πάντα τρόπο να συνεχίζουν και να αγαπιούνται όλο και περισσότερο».

-Σας σταματούν στον δρόμο για να... καταθέσουν την άποψή τους για τις σχέσεις των ζευγαριών;

«Βλ.Κ.; «Και βέβαια με σταματούν. Μάλιστα, στην καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία με τους "Τενόρους", "έρχονταν και με ρωτούσαν με αγωνία: θα συνεχίσετε και φέτος τη "Μουρμούρα", έτσι δεν είναι; Η αγάπη και η χαρά του κόσμου είναι πάντα ευπρόσδεκτες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved