Αντώνης Λουδάρος: « Μ’ αυτό είμαι ερωτευμένος…»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: « Μ’ αυτό είμαι ερωτευμένος…»

Ο Αντώνης Λουδάρος αγαπά την κωμωδία κι εκείνη του το έχει ανταποδώσει. «Η κωμωδία είναι αγαπημένο μου είδος, έχω ασχοληθεί αρκετά μαζί της, για να μην πω "αποκλειστικά". 

Οχι ότι δεν θα ήθελα να δοκιμαστώ και σε άλλα θεατρικά ήδη, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει να κάνει μόνο με το δικό μου "θέλω" αλλά και με τις προτάσεις που δέχομαι. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να παίξω και τραγωδία ή αστικό δράμα, αλλά... περιμένω να μου γίνει μια τέτοια πρόταση. Άλλωστε στην κωμωδία προσπαθώ να βρω τη ρωγμή του ρόλου και να ακουμπήσω λίγο και στο δράμα» τόνισε στο TV Έθνος.

Παράλληλα με τις δοκιμές στο «Για όνομα...» έχει μπροστά του κι άλλη μία πρόκληση: σκηνοθετεί τη μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη και παρουσιάζεται στο θέατρο «Αθηνά». «Μ’ αυτό είμαι ερωτευμένος. Δεν έχω ξανασκηνοθετήσει παιδική παράσταση. Φτιάξαμε κάτι εξωστρεφές, χαρούμενο, ουσιαστικό, διαδραστικό, με φαντασία. Στις πρόβες ήταν σαν να έβρισκα τον Αντώνη στις πρώτες του μνήμες που παίζει με τα χώματα. Ακούμπησα σε αυτή την ηλικία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved