Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Πέρασαν… βέρες στην Μύκονο!
Showbiz

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Πέρασαν… βέρες στην Μύκονο!

Η πρόταση γάμου στην Αθηνά Οικονομάκου είχε γίνει στη Μύκονο, την ήμερα των γενεθλίων του Φίλιππου Μιχόπουλου, τον περασμένο Αύγουστο. Το ζευγάρι πέρασε… βέρες και πάλι στην Μύκονο!

Εκεί, λοιπόν στον ιδιόκτητο και προσωπικό τους παράδεισο, όπου όλο το καλοκαίρι στέγασε τον ερωτά τους, ήθελαν ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Και πάλι, όπως συμβαίνει συνήθως στην περίπτωση τους, ελάχιστοι καλοί τους φίλοι ήταν παρόντες στην διακριτική τελετή, μαζί βέβαια με τα μέλη των οικογενειών τους σύμφωνα με το περιοδικό Ciao.

Το ζευγάρι δεν ήθελε πάντως μια επίσημη τελετή, αφού και οι δύο τους είναι αρκετά αντισυμβατικοί και έτσι κι αλλιώς ήδη ζουν μαζί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σαν παντρεμένοι. Το όλο event έμοιαζε περισσότερο με ένα κλειστό πάρτι για λίγους και εκλεκτούς, κάτι που η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν περισσότερο για τους δικούς τους ανθρώπους παρά για τους ίδιους.

Ήδη το ζευγάρι, αρραβωνιασμένο πλέον, έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όπου μένουν μαζί στο σπίτι του Φίλιππου Μιχόπουλου. Οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκονται στην αναζήτηση νέας οικίας, ενός σπιτιού το οποίο θα αγαπήσουν και οι δύο και το οποίο θα στεγάσει το μέλλον της σχέσης τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved