Πάνος Χαρίτος: «Αιφνιδιάστηκα, δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε τέτοιο θέμα»
Showbiz

Πάνος Χαρίτος: «Αιφνιδιάστηκα, δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε τέτοιο θέμα»

Διάβασε καθόλου ο Πάνος Χαρίτος την κριτική που του ασκήθηκε για τον συντονισμό των ντιμπέιτ; Πώς ένιωσε;

«Η κριτική πρωτίστως ήρθε από την ΕΡΤ. Οτι ήμουν πολύ τυπικός με το ρολόι στο χέρι, έτοιμος να σφυρίξω κοιτάζοντας τον χρόνο. Ημουν ξεκάθαρος από την αρχή και είχα μιλήσει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Ολοι είπαν να τηρηθεί ο χρόνος. Την ώρα που εσείς δεν βλέπατε και τελείωνε ο χρόνος, κάποιος από δίπλα μου σήκωνε το χέρι και μου έδειχνε με νόημα το ρολόι που φορούσε. Αυτό ήταν το ζητούμενο και δεν υπήρχαν ανοιχτά αφτιά για να διαφοροποιηθεί αυτό. Επαιξα με τους όρους τους. Το δεύτερο το πήρα επάνω μου και άλλαξαν ελάχιστα πράγματα. Νομίζω ότι ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον όμως» τόνισε στο Βήμα.

-Σας αιφνιδίασε η αντίδραση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εικόνα και το ύψος;

«Αιφνιδιάστηκα γιατί δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε τέτοιο θέμα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μία κάμερα, ο νόμος της τηλεόρασης λέει ότι και οι δύο θα βγουν ίσοι. Αυτός είναι ο νόμος της τηλεόρασης ανεξαρτήτως πραγματικού ύψους. Δεν το περίμενα. Κάποιος έστειλε μήνυμα και ήταν λάθος παρέμβαση και τοποθέτηση από την ομάδα υποστήριξης του κ. Μεϊμαράκη που υπήρχε στον χώρο του Ραδιομεγάρου».

-Σε ένα μελλοντικό ντιμπέιτ τι θα αλλάζατε αν μπορούσατε;

«Θα ήθελα να ισχύσει ένα μοντέλο με λίγο παραπάνω χρόνο όπου όταν τελειώνει σταματάς να μιλάς. Αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιλογή των θεματικών ενοτήτων και θα ήθελα τη συμμετοχή κόσμου με 15 - 20 άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, συν μερικά ερωτήματα από τα κοινωνικά δίκτυα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved