Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για το πρόβλημα υγείας και τα κιλά που πήρε
Showbiz

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για το πρόβλημα υγείας και τα κιλά που πήρε

Πρόσφατη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μια περιπέτεια υγείας.

«Όλα ξεκίνησαν από μια απλή ίωση που εξελίχθηκε όμως σε βαριά ιγμορίτιδα για την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Πήρα ενδοφλέβια αντιβίωση κορτιζόνης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τα θέματα υγείας είναι τα μόνα που φοβάμαι, όλα τα άλλα λύνονται» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Δίνεις έμφαση στα αρνητικά ή στα θετικά γεγονότα;

«Γενικά είμαι δραστήριος άνθρωπος, με πιάνει μια τρέλα με το που ξυπνάω, θέλω αμέσως να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Είτε αυτό είναι γυμναστική είτε δουλειά, οτιδήποτε. Δεν μπορώ να κάθομαι. Οπότε δεν προλαβαίνω να ρουτινιάσω, ούτε αν κάτι δεν πάει καλά, θα το αναλύσω περισσότερο. Μου αρέσει όμως να βλέπω τα θετικά στοιχεία κάθε φορά.»

-Με τη γυμναστική έχεις πια πολύ καλή σχέση.

«Ναι γιατί μου αρέσει, όπως μου αρέσει και το φαγητό.»

-Πήρες κιλά το καλοκαίρι;

«Πήρα έξι κιλά, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί χαλάρωσα και πέρασα όμορφα και αυτό είναι το πιο σημαντικό νια εμένα. Επειδή δεν είμαι μοντέλο ούτε κάνω καμπάνιες με ρούχα για να προσέχω τη διατροφή μου σε σημείο υπερβολής. Μόλις επέστρεψα, μπήκα πάλι σε πρόγραμμα και τα έχασα. Άνθρωποι είμαστε, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν έχει ξεφύγει ποτέ ή δεν έχει διαπιστώσει γυρνώντας από τις διακοπές ότι το τζιν του, ΩΧ-, τον στενεύει. Άλλωστε είμαστε ένας λαός που η διασκέδαση μας στηρίζεται στο φαγητό, μας αρέσει να πηγαίνουμε σε εστιατόρια ή να καλούμε κόσμο στο σπίτι νια να του κάνουμε το τραπέζι. Εγώ έτσι διασκεδάζω με τους φίλους μου. Πιστεύω πολύ στο ότι πρέπει να είμαστε υγιείς και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, να είμαστε όμορφοι. Βλέπω γυναίκες με. λίγα παραπανίσια κιλά που είναι πολύ γοητευτικές και νιώθουν και οι ίδιες όμορφα μέσα τους. Έχουν ό,τι επιθυμούν στη ζωή τους και είναι ευτυχισμένες. Και από την άλλη, βλέπουμε και κορίτσια να παλεύουν με την ανορεξία δίνοντας μάχη για τη ζωή τους και αντιμετωπίζοντας ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα. Μην τρελαθούμε! Είμαστε δημόσια πρόσωπα, βγαίνουμε στην τηλεόραση, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Σημασία για εμένα, όπως και για κάθε άνθρωπο πιστεύω, είναι να είμαι υγιής και φροντίζω για αυτό κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Δεν σκέφτομαι τα κιλά όλη μέρα. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου, δεν έπαθα κατάθλιψη επειδή πάχυνα λίγο. Με ενδιαφέρει π εκπομπή και η δουλειά μου. Ακόμα και τώρα που μιλάμε, που έχω ένα κιλό παραπάνω, νιώθω καλά. Και το καλοκαίρι που πάχυνα, πάλι καλά ένιωθα. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι 40 κιλά. Τι να κάνουμε;»

-Τι προσέχεις στη διατροφή σου;

«Προσέχω πολύ, αλλά να σου πω κάτι; Μου επιτρέπω κάποιες ατασθαλίες, αρκεί να είναι λίγες και για μικρό διάστημα. Όλο τον υπόλοιπο χρόνο προσέχω. Δεν πίνω αναψυκτικά, δεν τρώω ψωμί, όμως μου αρέσουν τα γλυκά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved