Κούλλης Νικολάου: «Πάντα πίστευα πως Ελλάδα και Κύπρος σε όλα πρέπει να είναι ένα»
Showbiz

Κούλλης Νικολάου: «Πάντα πίστευα πως Ελλάδα και Κύπρος σε όλα πρέπει να είναι ένα»

Μέσα στο καλοκαίρι ο Κούλλης Νικολάου έκανε ένα ταξίδι στην Ιταλία για προγραμματισμένα γυρίσματα. Τι πρόκειται να δούμε από εκεί; 

«Κάναμε δύσκολα και εντυπωσιακά γυρίσματα στην όμορφη Φλωρεντία. Εύχομαι να τα απολαύσουν οι τηλεθεατές μας!» τόνισε στο Mytv.

-Το Μπρούσκο θα ταξιδέψει κάπου αλλού στα μέσα της σεζόν;

«Βρεθήκαμε και στη Μύκονο! Θα βρεθούμε σίγουρα στα Χανιά. Και ο θεός να μας έχει δυνατούς για να οργανώσουμε θέμα και από άλλες όμορφες πόλεις της Ευρώπης.»

-Επί δύο χρόνια η σειρά έχει καταφέρει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρόν του κοινού. Πού πιστεύετε πως οφείλεται αυτό;

«Το έχω ξαναπεί, δεν με πειράζει, δεν με ενοχλεί καθόλου. Αντιθέτως, με φουντώνει ψυχικά. Αυτό οφείλεται στα θετικά δεδομένα της ζωής μας: δυο χελιδόνια που πετάνε δίπλα από τον Ανδρέα Γεωργίου, μια Βάνα Δημητρίου που έχει στο κάρμα της εμένα και τον Ανδρέα, τη ζωή μου την ίδια, τους αγγέλους που από παιδί, όταν «τραβούσα» κουπί, δούλος για να ζήσω, με προστατεύουν και με καθοδηγούν, και, τέλος, τους σπουδαίους συνεργάτες, που, όταν τους καλέσαμε για να «γλεντήσουμε», μ¬θύσαμε ομαδικώς με Μπρούσκο και η μέθη μας έφερε στη μέθεξη!»

-Εκτός από το Μπρούσκο, μεγάλη επιτυχία γνωρίζει και το Ρουά ματ. Τι να περιμένουμε να δούμε τη νέα σεζόν στη σειρά;

«Το Ρουά ματ έχει την άλλη μας μισή καρδιά δική του! Ο φετινός κύκλος είναι πιο δυνατός και ελπίζουμε όσα έχουμε κάνει για την ανανέωση του να έχουν μια αντανάκλαση στον κόσμο που το βλέπει! Ευχαριστώ βαθιά τον ΑΝΤΕΝΝΑ Κύπρου και Ελλάδος που πίστεψαν και σε αυτή μας τη δουλειά και επένδυσαν πάνω του παρά τα ' δύσκολα χρονιά που ζούμε.»

-Από τη θέση του παραγωγού, τι προβλήματα - αντιμετωπίζετε λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί;.

«Πολλά δεν τα δημοσιοποιούμε, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η θετική ενέργεια, και όχι π μίζερη διάθεση -δόξα στον θεό και στις συμπαντικές δυνάμεις- που, αν είσαι διαθέσιμος να δώσεις, θα πάρεις.»

-Ειδικά φέτος βλέπουμε πολλές ελληνοκυπριακές τηλεοπτικές συνεργασίες. Πιστεύετε πως το Μπρούσκο και η επιτυχία του έδωσαν ώθηση σε δημιουργούς και ηθοποιούς για τέτοιες κινήσεις;

«Είμαι -πιστεύω- πρωτοπόρος σε αυτή την ιδέα. Συνεργάζομαι σε σίριαλ μου από το 2005 με Ελλαδίτες καλλιτέχνες. Πάντα πίστευα πως Ελλάδα και Κύπρος σε όλα πρέπει να είναι ένα, ποσό μάλλον σε τηλεοπτικά σίριαλ. Αν εξαιρέσεις την κυπριακή διάλεκτο, την οποίο αποφύγαμε μόνο και μόνο για να καταλαβαινόμαστε παντού, τίποτα άλλο δεν μας κάνει διαφορετικούς. Η Κύπρος είναι κομμάτι της Ελλάδας. Είναι το πιο μακρινό νησί της, που η Ιστορία την ήθελε να είναι αυτεξούσιο πολιτικά έπειτα από αιώνες κατάκτησης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved