Γιώργος Ζένιος: «Αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δυνατή!»
Showbiz

Γιώργος Ζένιος: «Αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δυνατή!»

Το «Μπρούσκο» προβάλλεται στην prime time ζώνη, διατηρώντας τη δυναμική του. 

«Απ' ότι ξέρω η σεναριογράφος Βάνα-Δημητρίου έχει βάλει τα δυνατά της. Αυτή η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δυνατή!» τόνισε ο Γιώργος Ζένιος στο TV Ζαππινγκ.

-Έχει ξανασυμβεί να νιώσετε τόσο έντονα την επιθυμία να διαβάσετε τα παρακάτω επεισόδια;

«Στην Κύπρο έκανα ένα σίριαλ που προβαλλόταν δύο φορές την εβδομάδα και πήγε εννέα χρόνια. Δεν σου κρύβω ότι δεν είχα αυτή την αγωνία να διαβάσω το επόμενο σενάριο. Στη Βάνα είπα: «Εάν συνεχίσεις να μας έχεις αυτό το σενάριο, δεν θα τελειώσουμε ούτε φέτος! θα πάει και τέταρτη χρονιά».

-Τι να περιμένουμε από τον Διαμαντή στα νέα επεισόδια;

«Θα γίνει πιο σκληρός από τη στιγμή που τα χάνει όλα. Κάπως έτσι αρχίζει από την αρχή. Όμως η αγάπη του προς τον Σήφη και την Αναστασία δεν παύει να υπάρχει. Μπορεί ο Σήφης να τον πικραίνει, αλλά υπάρχουν στιγμές που δείχνει την αδυναμία του. Εξαιτίας$ του Σήφη βρίσκεστε ατή φυλακή. Και το παιδί σου μπορεί να σε βάλει φυλακή και να σε πικράνει, αλλά δεν θα πάψεις να το αγαπάς. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν στιγμές που του λέω πόσο τον αγάπησα και εξακολουθώ να τον αγαπώ, αλλά και πως στάθηκα δίπλα του σαν πατέρας του όταν αυτό τους εγκατέλειψε. Παρ' όλα αυτά έχει αρκετές αποκαλύψεις...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved