Η ενόχληση του Μουτσινά με την ατάκα του Λιάγκα
Showbiz

Η ενόχληση του Μουτσινά με την ατάκα του Λιάγκα

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την... ταμπέλα! Με το ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος... 

«Όλα αυτά είναι μια αφόρητη βλακεία. Αυτά τα πρώτος, δεύτερος, οι ταμπέλες, οι φίρμες. Είναι πράγματα με τα οποία δημιουργείται ντόρος για το σινάφι μας, το δημοσιογραφικο-τηλεοπτικό-καλλιτεχνικό! Ο κόσμος δεν ασχολείται με αυτά, ούτε θα καθίσει να δει μία εκπομπή ανάλογα με το... ποιος είναι πρώτος και ποιος είναι δεύτερος. Δεν θα κάτσει ο κόσμος να μετρήσει το πόσες φορές μίλησα εγώ και πόσες η Μαρία. Θα δει μία εκπομπή μόνο αν του αρέσει και τον κερδίσει» τόνισε στο TV Έθνος ο Νίκος Μουτσινάς.

-Πάντως ντόρος σε σχέση με το ποιος είναι η μεγαλύτερη «σταρούμπα» δεν έγινε μόνο μέσα από έντυπα και sites, αλλά και μέσα από το ίδιο το κανάλι, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει πως εσύ έχεις περισσότερα χιλιόμετρα σε κανάλια... α’ κατηγορίας και άρα έχεις άλλη τηλεοπτική αξία σε σχέση με τη Μαρία, που τα περισσότερα χρόνια καριέρας της τα πέρασε στο Τηλεάστυ! Όλο αυτό κομψό δεν το λες...

«Στον ΑΝΤ1 μετά την παρουσία των «Ράδιο Αρβύλα» και του «Όλα» και με βάση τη λογική που λέει ότι από τη στιγμή που σχολιάζεις τους απέναντι πρέπει να σχολιάζεις και τα του οίκου σου, ακούγονται διάφορα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιώργο τώρα, όλοι ξέρουμε τον χαρακτήρα του και πως όταν έχει μία συγκεκριμένη άποψη θα την πει -όποια κι αν είναι αυτή-, οπότε τοποθετήθηκε έτσι για τη Μαρία. Δεν ήταν και ό,τι πιο κομψό και ωραίο, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Τώρα είπε αυτό για τη Μαρία, αύριο μπορεί να πει κάτι για μένα, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Όπως επίσης κάτι τρέχει στα γύφτικα και με τη Φαίη που έσπευσε να τον διορθώσει και να τον επαναφέρει στην τάξη, γιατί δεν συμφωνούσε. Το «Πρωινό» είναι μία εκπομπή, ακούγονται κάποια πράγματα -συμβαίνει αυτό στις live εκπομπές- και πάμε παρακάτω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved