Νίκος Μουτσινάς: «Νιώθω ότι εγκλωβίζομαι...»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Νιώθω ότι εγκλωβίζομαι...»

Τον ανταγωνισμό πώς τον βρίσκει ο Νίκος Μουτσινάς; «Στα καλά καθούμενα», «Jenny Jenny», «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Τους έχεις παρακολουθήσει καθόλου;

«Οχι, γιατί, όπως σου είπα, μισώ το πρωινό ξύπνημα, οπότε όταν δεν χρειάζεται, δεν είμαι ποτέ ξύπνιος το πρωί. Από την άλλη μεριά την εκπομπή στο Epsilon της Κατερίνας (Καραβάτου) και του Κρατερού (Κατσούλης) την ξέρω γιατί έχω πάει καλεσμένος. Oσο για τους άλλους μία χαρά. Είναι σημαντικό να σηκώνεται ο κόσμος, να βάζει καφεδάκι και να έχει κάτι να δει και μάλιστα να μπορεί να επιλέξει. Το θέμα δεν είναι να κάτσουμε πάνω σε ένα βάθρο και να μην υπάρχει γύρω μας κανείς» τόνισε στο TV Έθνος.

-Αν η πρόταση ήταν για το καθημερινό πρόγραμμα, θα έλεγες όχι;

«Πιθανότατα... Δεν θέλω να υπερκαώ τηλεοπτικά. Θέλω να με προστατεύω, γιατί αν δεν το κάνω εγώ δεν θα το κάνει κανείς και κανένα κανάλι. Τα κανάλια δεν θέλουν ούτε να σε «κάψουν», ούτε να σε προστατεύσουν, αλλά να σε αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί πιστεύουν πως όλοι μπορούμε να υπάρξουμε πετυχημένα και ασταμάτητα στην tv, όπως το έχουν καταφέρει ο Γιώργος Παπαδάκης και η Ελένη Μενεγάκη. Σου λένε εκείνοι το κάνουν και το κάνουν ολόκληρες δεκαετίες. Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν είμαστε όλοι Παπαδάκης και Μενεγάκη!»

-Χώρια που υπηρετούν ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό είδος εκπομπής. Δεν καλούνται κάθε χρόνο να κάνουν κάτι άλλο...

«Σε ό,τι με αφορά πιστεύω πως δεν μπορώ να υπηρετώ τόσο πετυχημένα ένα συγκεκριμένο είδος εκπομπής για χρόνια ολόκληρα. Νιώθω ότι εγκλωβίζομαι... Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν θέλησα να συνεχίσω και το «Δέστε τους» στον Alpha.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved