Νικολέτα Καρρά: «Έκοψα τα μαλλιά μου για το θέατρο»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Έκοψα τα μαλλιά μου για το θέατρο»

Ο Κώστας Αποστολάκης εκθείαζε σε μια συνέντευξή του τον επαγγελματισμό της Νικολέτας Καρρά.

«Είναι αλήθεια ότι φέτος έχω ακούσει πολύ ωραία πράγματα από πολύ κόσμο. Αισθάνομαι ότι τώρα μετά από τόσα χρόνια αρχίζω και έχω αποδοχή πια και από τους συναδέλφους μου. Όχι ότι άλλες χρονιές και σε άλλες δουλειές δεν είχα! Πάντα οι άνθρωποι που δούλευαν μαζί μου εκτιμούσαν το γεγονός ότι εργάζομαι πολύ και είμαι επαγγελματίας. Αλλά αισθάνομαι ότι πιο ευρέως η αποδοχή έρχεται τώρα ακόμα και από ανθρώπους που δεν έχουν συνεργαστεί μαζί μου, ίσως λίγο πιο δύσκολους» τόνισε στο You.

-Πού θεωρείς ότι οφείλεται αυτό;

«Νομίζω ότι είναι λίγο θέμα timing. Αλλά νομίζω πως δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Δεν με χαλάει, βέβαια, που πέρασαν πολλά χρόνια και εργάστηκα πολύ μέχρι να συμβεί αυτό, ίσα-ίσα μου αρέσει κιόλας και έχω αυτή την αίσθηση ότι η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί ήταν τώρα.»

-Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι «τσαλακώθηκες»... Ο ρόλος σου στους «Συμμαθητές» είναι διττός…

«Όντως, έχει ξεκινήσει από πέρυσι αυτή η διαδικασία, δηλαδή τα πολύ-πολύ καλά σχόλια σε ό,τι αφορά στη δουλειά μου και με το θέατρο ίσως επιβεβαιώθηκαν. Μπορεί να είναι αυτό που είπες ότι «τσαλακώθηκα». Δεν περιμένουν εύκολα από μια γυναίκα που έχει την άλλη αν ρωτούσες εμένα, θα σου έλεγα ότι θα μπορούσα και να πληρώσω ακόμα για να υποδυθώ την «Τατιάνα»!»

-Τα μαλλιά σου γιατί τα άλλαξες;

«Τα έκοψα για το θέατρο. Είχαμε μια κουβέντα με τον Μιχάλη Ρέππα για το τι θα μπορούσα να κάνω για να μοιάζω με Ρωσίδα χορεύτρια. Του έδειξα μια φωτογραφία όταν είχα κάνει κάπως έτσι ξανά τα μαλλιά μου και μου είχαν πει δύο φορές ότι μοιάζω με Ρωσίδα. Όταν με είδε τρελάθηκε και μου είπε «αν δεν έχεις εσύ πρόβλημα να τα κόψεις, εμένα μου αρέσουν πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved