Βάνα Μπάρμπα: «Έχω χάσει το παιχνίδι»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Έχω χάσει το παιχνίδι»

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι πια 14 χρόνων. Της θυμίζει τον εαυτό της στην ηλικία της;  

«Τα παιδιά μας είναι αυτόνομες προσωπικότητες αλλά κουβαλούν το DNA των γονιών τους. Η Φαίδρα είναι ένα παιδί της ηλικίας της που έχει μεγάλωσα με το Ιντερνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά από την άλλη βλέπω ότι έχει τον τσαμπουκά και τον δυναμισμό που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Η Φαίδρα θέλει να σπάσει τα δεσμά, όπως κι εγώ όταν έφυγα από τα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα όπως είναι και τίτλος του βιβλίου που ετοιμάζω (Αθήνα-Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα). Έκανα την επανάσταση μου στα 17 - 18. Εκείνη ήδη από τα 13 της έχει αρχίσει να με αμφισβητεί. Υπήρχαν φορεί που της έλεγα: «Η μαμά σου ήταν ωραία» και μου απαντούσε: «Μα πώς σε έβρισκαν ωραία; Σιγά τα αυγά» τόνισε στο ΟΚ.

-Έχει δει παλιές φωτογραφίες σου;

«Ναι. Ειλικρινά βρίσκω μια υγεία στην απαξίωση της. Δεν θέλω να με έχει είδωλο, γι' αυτά και στο σπίτι μας δεν υπάρχουν φωτογραφίες μου. Ακόμα και δουλειές μου, όπως το Mediteranneo, δεν τις έχει δει. Θέλω να με θαυμάζει ως μάνα και ψυχή, όχι ως καλλιτέχνιδα. Σίγουρα αγαπάει και θαυμάζει τη μητέρα της. αλλά όταν τη ρωτάνε: «Είσαι η κόρη της Βάνας;» Αισθάνομαι ότι πνίγεται. Όταν ήταν μικρή, έκρυβε ότι είναι κόρη μου. Όταν τη ρωτούσαν «Ποιο είναι το όνομα της μητέρας σου,"», απαντούσε: «Μαρίνα τάδε». Δεν ήθελε να είναι το παιδί μιας διάσημης. Αυτό το βρίσκω φυσιολογικό, θα ήταν ήττα για εκείνη να είναι ευχαριστημένη και να μην αντιδρά σε τίποτα. Στη φωτογράφιση μας της έλεγα: «Έλα να σε αγκαλιάσω» και δεν ήθελε. Μου έλεγε «Δεν είμαι μικρή». Έβαλε από την αρχή τους όρους της, είχε άποψη για το πώς θα έπρεπε να φωτογραφηθούμε κι εγώ ακολουθούσα. Είναι αρχηγός όπως ήμουν κι εγώ στην ηλικία της. Μόνο η Φαίδρα μπόρα να με κάνει ότι θέλει.»

-Τι εννοείς;

«Έχω χάσει το παιχνίδι. Δεν έχω κάτσει ποτέ σούζα σε άνθρωπο. Μόνο στη Φαίδρα (Γελάει) Τις προάλλες πήγαμε μία βόλτα στη Γλυφάδα. Μου είπε: «Δεν πιστεύω να με πιάσεις από το χεράκι και με δουν οι φίλες μου». «θα περπατήσουμε όπως θες εσύ» της απάντησα Καθίσαμε να φάμε και μου είπε: «Δεν θα μου παραγγείλεις αυτά τα χαζά χάμπουργκερ, θα φάω ό,τι θέλω εγώ». Είμαι πειθήνιο όργανο της»

-Δεν της βάζεις όρια;

«Βάζω όρια, είναι στο κομμάτι των αξιών, θέλω να αγαπάει τους φίλους της ανεξάρτητα αν φοράνε Gucci ή Prada. θέλω να εκτιμά τις ψυχές και τις προσωπικότητες των ανθρώπων και προσπαθώ να της μάθω πως ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Την ακούω καμιά φορά να μου λέει: «Είδες αυτή με το σκουλαρίκι σιη μύτη; Δεν είναι θεά,» και της απάντώ: «Από πού κι ως πού είναι θεά; Σε παρακαλώ». Δεν θα της επιτρέψω να φορέσει σκουλαρίκι στη μύτη από τα 14 ούτε να βάφεται. Και για χο ντύσιμο της έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου. Ήθελε να βγει έξω με κοντά σορτσάκια κι εγώ τα τράβαγα»

-Μήπως είσαι λίγο συντηρητική;

«Είναι αλήθεια ότι μου βγαίνει ένας συντηρητισμός που δεν τον περίμενα Υπάρχουν στιγμές που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι «εσύ που ήσουν τόσο ελεύθερο άτομο, πώς έχεις γίνει έτσι. Ίσως να φταίει που μεγάλωσα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved