Νικολέτα Ράλλη: «Και κινητό έχω ψάξει, και παρακολούθηση έχω κάνει»
Showbiz

Νικολέτα Ράλλη: «Και κινητό έχω ψάξει, και παρακολούθηση έχω κάνει»

Ως άνθρωπος πώς είναι η Νικολέτα Ράλλη; Τι απαντά για τον εαυτό της;

«Σκέφτομαι το σήμερα στο οτιδήποτε. Δεν ξέρω αν με έχει βοηθήσει ι γιόγκα σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να σκέφτεσαι το τώρα, τη στιγμή και όχι το μετά. Πρέπει να υπάρχει βέβαια πρόγραμμα σε κάποια πράγματα, αλλά χαλαρά. Είναι τόσο έντονη η καθημερινότητα, όχι μόνο με τη δουλειά, αλλά με τις φωνές που ακούς στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, την κίνηση, τις κόρνες… Όσο μπορούμε, πρέπει να προστατεύουμε το μυαλό μας, γιατί «καίγεται» πολύ εύκολα» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Αυτήν τη νοοτροπία την είχες πάντα;

«Δεν είμαι χαλαρή. Όταν είσαι πιο μικρή, σίγουρα είσαι και πιο ανήσυχη. Φυσικά, οι προσωπικές σχέσεις με έχουν επηρεάσει. Κάθε άνθρωπος σου αφήνει κάτι. Πρέπει να είσαι ανοιχτός στην καρδιά και στο μυαλό. Κυρίως στο δεύτερο, γιατί η καρδιά πληγώνεται πιο εύκολα, ενώ το μυαλό γίνεται πιο σοφό.»

- Είσαι άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων;

«Ναι. Εχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις.»

- Τι πιστεύεις ότι σκοτώνει τον έρωτα;

«Όταν σταματήσεις να ασχολείσαι με τον άλλον, κάτι που δυστυχώς μπορεί να φέρει ο χρόνος. Πολλά ζευγάρια ξεχνούν ακόμα και να φιληθούν. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να φιλάς το σύντροφο σου»

- Είσαι ζηλιάρα;

«Καθόλου, εφόσον βέβαια δεν μου έχει δώσει δικαίωμα και ο άλλος. Πιο μικρή ωστόσο ζήλευα. Και κινητό έχω ψάξει, και παρακολούθηση έχω κάνει με τις φίλες μου, και ό,τι θες. Αλλά σε αυτήν τη φάση όχι. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος για το σύντροφο μου, απλά πλέον πιστεύω στην εμπιστοσύνη. Άσε που όποιος ψάχνει βρίσκει!»

- Σε έχει απατήσει ποτέ σύντροφος σου;

«Δεν ξέρω. Δεν το έχω μάθει. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved