Tα καυτά φιλιά στη Μύκονο κράτησαν μόνο για το καλοκαίρι
Showbiz

Tα καυτά φιλιά στη Μύκονο κράτησαν μόνο για το καλοκαίρι

Όταν τον περασµένο Αύγουστο κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ τους σε παραλία της Μυκόνου, να ανταλλάσσουν παθιασµένα φιλιά αδιαφορώντας για τα πάντα γύρω τους, όλοι µιλούσαν για έναν φλογερό έρωτα που θα έχει µέλλον, Τελικά, όμως, όπως αποδείχτηκε ήταν μόνο μια αγάπη για το καλοκαίρι και μόνο.

Ο λόγος για τον έρωτα του νεαρού επιχειρηµατία Τάσου Μοιραράκη και της εντυπωσιακής Έφης Κυριάκου που πριν από µερικές εβδοµάδες έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Παρόλο που ο έρωτας που µοιράστηκαν ήταν πολύ έντονος και κεραυνοβόλος, λίγο µετά το τέλος του καλοκαιριού διαπίστωσαν πως δεν ταιριάζουν όσο πίστευαν αρχικά. «Τα πρώτα προβλήµατα ανάµεσά τους ξεκίνησαν όταν επέστρεψαν από τις διακοπές τους. Οι πολλές επαγγελµατικές υποχρεώσεις τούς αποµάκρυναν και τους έφεραν αντιµέτωπους µε την αλήθεια. Ο Τάσος ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για τις ανάγκες της οικογενειακής επιχείρησης, ενώ και εκείνη, λόγω των φωτογραφίσεων και της συµµετοχής της σε ντεφιλέ µόδας, αναγκάζεται να περνά µεγάλα χρονικά διαστήµατα εκτός Ελλάδας. Έτσι ήρθε το τέλος ανάµεσά τους», λέει στη real άνθρωπος από το περιβάλλον τους, επισηµαίνοντας ότι από κοινού αποφάσισαν, χωρίς εντάσεις και εκνευρισµούς, να δώσουν τέλος στη σχέση αυτή που κράτησε µόλις πέντε µήνες.
Το όµορφο µοντέλο και ο 26χρονος επιχειρηµατίας, ο οποίος είναι το alter ego της µητέρας του ∆έσποινας στην οικογενειακή επιχείρηση, είχαν γνωριστεί λίγο µετά το Πάσχα σε κοσµική εκδήλωση όπου έτυχε να είναι και οι δύο καλεσµένοι. Σε κάποια στιγµή της βραδιάς οι παρέες τους µπλέχτηκαν και κοινοί γνωστοί τούς σύστησαν.
Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους µόλις είχε ξεκινήσει, µε τον Τάσο και την Έφη να δείχνουν από την πρώτη στιγµή πραγµατικά ευτυχισµένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου. Θέλοντας να προστατεύσουν τη σχέση τους δεν µίλησαν ποτέ για αυτήν, ακόµα και όταν είδαν το φως της δηµοσιότητας οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους. Ωστόσο, ο έρωτάς τους έµελλε να λάβει τέλος πολύ νωρίς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved