Λάουρα Νάργες: «Ο γάμος μου θα είναι ποντιακός, αφού είμαι Πόντια»
Showbiz

Λάουρα Νάργες: «Ο γάμος μου θα είναι ποντιακός, αφού είμαι Πόντια»

Γάμος, σχέση και… νυφικά. Η Λάουρα Νάργιες μιλά για όλα.

-Ζεις με τις αναμνήσεις;

«Από την κάθε εμπειρία μου παίρνω ένα μάθημα και αναλόγως μετά συνεχίζω τη ζωή μου, κρατώ και πετάω διάφορα, έτσι είναι η ζωή και πάντα μέσα από τις εμπειρίες μαθαίνεις...» τόνισε στο You.

-Κάναμε μια πολύ ωραία φωτογράφιση με concept «H νύφη το ’σκασε»! Τα νυφικά σού αρέσουν γενικά; Τον έχεις φανταστεί το γάμο σου;

«Είχα φανταστεί από πάρα πολύ μικρή και το νυφικό μου και το γάμο μου που θα είναι ποντιακός, αφού είμαι Πόντια. Το ποντιακό αίμα ρέει μέσα μου έτσι κι αλλιώς. Μεγαλώνοντας μπαίνω σε μια διαδικασία να απομυθοποιήσω τις σχέσεις που δεν είναι όλο αυτό το σούπερ ουάου παραμύθι όπως βλέπουμε στις ταινίες του Disney, όπου έρχεται, δηλαδή, ο πρίγκιπας και βρίσκει την πριγκίπισσα και όλα είναι τέλεια, όμορφα κι ωραία... Αν με ρωτάς αν θέλω να παντρευτώ θα σου πω «ΟΚ, θα γίνει σε δέκα χρόνια, όχι τώρα...».

-Ο «πρίγκιπας» του παραμυθιού για σένα πώς πρέπει να είναι;

«Έχω ξεπεράσει πια την ιδέα ότι στην ερώτηση «πώς πρέπει να είναι ο σύντροφός σου» να λες «α, πρέπει να είναι πολύ όμορφος και να έχει γαλανά μάτια». Αυτό το έχω ξεπεράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πραγματικά θεωρώ ότι δεν μετράει. Ωραίο είναι να έχεις στο πλευρό σου έναν όμορφο άντρα, αλλά δεν γίνεται να μην έχω να πω τίποτα μαζί του μετά τα πέντε λεπτά. Νομίζω ότι η προσωπικότητα είναι πολύ πιο σημαντική από την εμφάνιση...»

-Τι πρέπει να έχουν δύο άνθρωποι για να παντρευτούν;

«Πρέπει να είναι και οι δύο αρκετά ώριμοι. Αν ο ένας υστερεί σε ωριμότητα, κάνει πείσματα και εγωισμούς, εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Στην ουσία θεωρώ πως τα πάντα είναι πάρα πολύ απλά και εμείς είμαστε αυτοί που τα κάνουμε περίπλοκα χωρίς λόγο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved