Βασιλική Τρουφάκου: «Δεν μπορείς να τον ελέγξεις τον άλλον, να του τοποθετήσεις πομπό»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: «Δεν μπορείς να τον ελέγξεις τον άλλον, να του τοποθετήσεις πομπό»

Για το πώς αντιμετώπισε το φλερτ από δεσμευμένο, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει κάποια μεγάλη προδοσία στη σχέση της εξήγησε στο Hello η Βασιλική Τρουφάκου...

Σου έχει τύχει ποτέ να εντυπωσιαστείς από κάποιον άνθρωπο ο οποίος είναι δεσμευμένος;

«Δε μου έχει τύχει ποτέ σε επίπεδο που να μου προκαλέσει πρόβλημα. Γοητεία μπορεί να σου ασκήσει οποιοσδήποτε άνθρωπος. Η χημεία και η έλξη υπάρχουν, απλώς το πρόβλημα ξεκινά από το ποια θέση θα πάρεις απέναντι σ' αυτό. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση».

Έχεις υποστεί απιστία από κάποιον σύντροφο σου;

«Η αλήθεια είναι πώς όχι, αλλά δεν το έχω ψάξει και πολύ. Δεν έχω βιώσει κάποια μεγάλη προδοσία, να έχω ένα δεσμό και να με απατήσει ο σύντροφος μου ή να μ' εγκαταλείψει. Τώρα, σε μικρότερη κλίμακα δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά όπως σου είπα δεν το έχω ψάξει κιόλας».

Δεν έχεις μπει ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία;

«Όχι, γιατί είναι και η δουλειά μου τέτοια, που απαιτεί από τον άλλον να μου δίνει μια ελευθερία. Τώρα, για παράδειγμα, στην «Παρασκευή Παλιμπαιδισμού», κάνουμε μια παράσταση γεμάτη ερωτισμό. Από την άλλη, έχουμε μεγάλα διαστήματα απουσίας, πολλές ώρες πρόβας, δεν μπορείς να τον ελέγξεις τον άλλον, να του τοποθετήσεις πομπό».

Πώς θα ένιωθες αν βίωνες μια μεγάλη προδοσία;

«Δεν ξέρω. Αυτό είναι από τα «τοπία» που μόνο όταν τα ζήσεις μπορείς να τα καταλάβεις. Φαντάζομαι πως θα είναι σπαρακτικό το να σε προδώσουν σε τέτοιο επίπεδο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved