Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Δέχτηκα πολλή αγάπη και μηνύματα από θαυμαστές»
Showbiz

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Δέχτηκα πολλή αγάπη και μηνύματα από θαυμαστές»

Η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη γνώρισε απότομη δημοσιότητα όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά Χαρά αγνοείται του Μega. Εκ των υστέρων, θεωρεί ότι αυτό της έκανε καλό ή κακό; 

«Πριν από το σίριαλ αυτό έπαιζα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤΙ, Έρωτας. Εκεί ο περισσότερος κόσμος με ήξερε ως Χριστίνα, που ήταν το όνομα της ηρωίδας που υποδυόμουν. Το όνομα μου έγινε γνωστό από το Χαρά αγνοείται, ακριβών γιατί «έπαιζε» πολύ στα περιοδικά και τις εφημερίδες. Δεν ξέρω αν μου έκανε καλό ή κακό. Σίγουρα ήταν ένας ρόλος που με στιγμάτισε, γιατί ακόμα τον θυμούνται, και ίσως είναι η καλύτερη σειρά που έχω κάνει μέχρι τώρα, γιατί ήταν διαφορετική, θεωρώ ότι ήταν τιμή μου να συμμετέχω σε ένα τέτοιο σίριαλ, αλλά από την άλλη θα προτιμούσα να μην πέσουν τόσο απότομα τα φώτα πάνω μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Χαρά αγνοείται ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα» τόνισε στο ΟΚ.

-Σε τρόμαξε η απότομη δημοσιότητα;

«Γενικότερα δεν τρομάζω εύκολα και οτιδήποτε κι αν συμβεί στη ζωή μου, προσαρμόζομαι. Δεν πετάω στα σύννεφα. Προσπαθώ να γειώνω τον εαυτό μου. Από τη στιγμή που το σίριαλ είχε επιτυχία, καταλάβαινα ότι έπρεπε να δίνω συνεντεύξεις. Δεν είχα εναλλακτική. Λυτό που ίσως φαινόταν περίεργο είναι το ότι, επειδή είμαι αρκετά κλειστός άνθρωπος μπορεί κάποιοι που με συναντούσαν στον δρόμο να πίστευαν ότι είμαι σνομπ ή απόμακρη, κάτι που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα.»

-Ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που θυμάσαι;

«Δέχτηκα πολλή αγάπη και μηνύματα από θαυμαστές που μου έλεγαν πόσο πολύ τους άρεσε η σειρά. Ωστόσο, θυμάμαι κάποια που, αν τα διάβαζε κανείς, θα νόμιζε ότι μου τα έψελνε το αγόρι μου. Ήταν, δηλαδή, σαν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να πίστευε ότι είμαι το κορίτσι του και μου έστελνε τα ανάλογα μηνύματα. Άλλη φορά, πάλι, είχε τύχει να βρω μήνυμα στο οποίο μου πρότειναν να πάμε για καφέ. Αυτά τα μηνύματα τα αγνοώ. Μέχρι και προτάσεις γάμου έχω δεχτεί -τρεις φορεί- μέσω internet (Γελάει.)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved