Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν θεωρώ «αίσια» την κατάληξη μιας σχέσης αν γίνει γάμος»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν θεωρώ «αίσια» την κατάληξη μιας σχέσης αν γίνει γάμος»

Σε σχέση παραδέχεται ότι είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος έχει τα... θεματάκια του όπως λέει, καθώς απεχθάνεται τη ζήλια, ενώ δεν ταυτίζεται απόλυτα με τον θεσμό του γάμου.

Σωτήρη, στην παράσταση υποδύεσαι έναν άντρα που ζηλεύει τη γυναίκα του επειδή υποψιάζεται ότι τον απατάει. Στην προσωπική σου ζωή ζηλεύεις;

Όχι ιδιαίτερα. Όπως δε μου αρέσει να καταπιέζομαι, έτσι δεν μου αρέσει και να καταπιέζω. Φροντίζω λοιπόν στις σχέσεις μου να δίνω χώρο κι εμπιστεύομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρομαι ούτε ότι αποκλείεται να ενοχληθώ από κάτι. Απλώς πιστεύω πως, όταν δίνεις σε έναν άνθρωπο ελευθερία κινήσεων, καταλαβαίνεις και τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αν η σύντροφός μου αυτό το εκμεταλλευτεί και πάει να με «καβαλήσει», τότε θα πάψουμε να είμαστε μαζί. Το ίδιο θα συμβεί αν δεν με εμπιστεύεται και αρχίσει να ψάχνει τα συρτάρια μου. Αυτό είναι κάτι που το ξεκαθαρίζω από την αρχή. Αν ψάχνεις το κινητό μου, θα φύγεις. Ή αν η σύντροφος μου με ρωτήσει «πού ήσουν;», της απαντήσω «με τον Γιάννη» και δεν με πιστεύει -και θεωρεί ότι ήμουν με τη Μαρία-, πάλι θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Έχω κι εγώ τα θεματάκια μου, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν είμαι ιδιαίτερα σχεσάκιας, έτσι ώστε αν χωρίσω να μην μπορώ να μείνω μό¬νος μου ούτε μέρα. Έχω υπάρξει και δύο και τρία χρόνια μόνος μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα».

Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

«Βεβαίως».

Υπάρχει περίπτωση αυτή τη φορά να έχει αίσια κατάληξη και να παντρευτείς;

«Συγγνώμη, αλλά δεν θεωρώ «αίσια» την κατάληξη μιας σχέσης αν γίνει γάμος. Προς το παρόν, περνάμε καλά μαζί και, όσο δεν υπάρχουν προβλήματα και δεν ενοχλεί ο ένας τον άλλον, θεωρώ ότι είναι αίσια τα πράγματα».

ΠΗΓΗ: ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved