Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί... Και δύο, και τρία»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί... Και δύο, και τρία»

Όσο ανατρεπτικός φαίνεται τόσο παραδοσιακός είναι στην πραγματικότητα. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογείται στο People ότι θέλει να κάνει πολλά παιδιά, πηγαίνοντας κόντρα στην οικονομική κρίση, που αποτρέπει τους νέους από το να κάνουν οικογένεια...

Έχεις μπεις στο τριπάκι να σκεφτείς τον εαυτό σου πατέρα;

«Έχω αγάπη στα παιδιά. Και έχω κάνει και παιδικό θέατρο. Μου αρέσουν τα παιδιά και η οικογένεια και βλέπω τον εαυτό μου μπαμπά. Θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί... Και δύο, και τρία. Μου αρέσει η οικογένεια, ο γάμος, ακόμη και το μυστήριο, όπου θα βρεθούμε με τους συγγενείς. Είμαι της παράδοσης».

Δεν σε τρομάζει η ανασφάλεια της κρίσης;

«Αν σκεφτώ να το κάνω, που θα το κάνω, θα τα σκεφτώ όλα. Είμαι της λογικής, αλλά ακολουθώ το συναίσθημα. Σε πλαίσια, βέβαια. Είμαι των θετικών επιστημών, άρα πάντοτε βάζω σε κουτάκια και το συναίσθημα. Το κοντρολάρω».

Σκέφτηκες ποτέ πως ερμηνεύεις ρόλο στη ζωή σου;

«Όχι. Αν πάω να το παίξω στην προσωπική μου ζωή πως είμαι κάτι άλλο, φαίνεται. Είμαι ανοιχτό βιβλίο. Δεν μπορώ να παίξω στη ζωή. Ώρες ώρες νιώθω πως στη ζωή μου είμαι μέχρι και αδιάφορος. Έχω φίλους, που νιώθουν πως περνάνε καλά μαζί μου και αναρωτιέμαι γιατί».

Νιώθεις ευτυχισμένος;

«Νιώθω καλά, πολλές φορές πιέζοντας τον εαυτό μου. Γιατί είναι έτσι και οι συνθήκες της χώρας. Για παράδειγμα, όταν υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, για τους οποίους δεν φταίω, όπως οι φόροι, η αναδουλειά, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές... Αν κάτσω να τα σκεφτώ όλα αυτά, θα μου στρίψει. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Να νιώθω τις ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου. Σχεδόν επιβάλλω στον εαυτό μου να μη με παίρνει από κάτω, ακόμη και στις μεγάλες κατραπακιές που έχω φάει. Και είμαι αυτός που θα κάνει τους ανθρώπους του να νιώσουν καλά σε μια άτυχη στιγμή τους, ακόμη κι αν δεν είμαι καλά και ο ίδιος. Είναι σαν εσωτερική ανάγκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved