Ελένη Τσολάκη: «Ο αυθορμητισμός όταν είναι συνδυασμένος με ημιμάθεια ή αμάθεια είναι κακός»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: «Ο αυθορμητισμός όταν είναι συνδυασμένος με ημιμάθεια ή αμάθεια είναι κακός»

Είναι ωραία η ζωή της Ελένης Τσολάκη στην Αθήνα; 

«Είμαι πολύ καλά στην Αθήνα. Τώρα έχω συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και έχω ισορροπήσει μέσα μου. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ ότι δεν ζω στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα στην Αθήνα. Δυσκολεύτηκα στα πρακτικά. Να βρω σπίτι σε μια πόλη που δεν γνώριζα, να βρω ανθρώπους να εμπιστευτώ» τόνισε στο Big Fish.

-Αισθάνθηκες μοναξιά εκείνη την περίοδο;

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα εμπιστευτώ και θα ανοιχτώ στον άλλο εύκολα. Ήταν οι πρώτοι μήνες στην Αθήνα, όταν ήρθα για την εκπομπή «Παίδες», όπου τίποτα δεν ήταν βέβαιο. Ούτε τα επαγγελματικά ούτε τα οικονομικά, θυμάμαι, ήταν από εκείνες τις μέρες που δεν βγάζεις άκρη πουθενά και με τίποτα. Ετσι πήρα το αυτοκίνητο μου και κατέληξα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Κάποια στιγμή φοβήθηκα στις στροφές και γύρισα πίσω. Μου θύμιζε Θεσσαλονίκη η θάλασσα, κι αυτό ήταν κάτι που με χαλάρωσε.»

-Πώς αντιμετώπιζες τότε τα αρνητικά δημοσιεύματα;

«Στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ. Ακόμα στενοχωριέμαι όταν ένα άρθρο δεν έχει υπόσταση ή αντίκρισμα. Αλλά τότε ήταν ένα νέο προϊόν, με καινούριους ανθρώπους και ακούσαμε πολλά. Έλεγα «γιατί»; Αισθανόμουν ότι την προσπάθεια που κάνω δεν την καταλαβαίνουν. Άσε που δεν ήθελα να τα διαβάζει όλα αυτά η μητέρα μου και να στενοχωριέται. Όταν πια τελείωσαν οι «Παίδες» είχα πλέον υπογράψει συμβόλαιο με τον σταθμό. Το πρώτο διάστημα δεν έκανα κάτι. Παρόλο που δεν είχα τηλεοπτική παρουσία, και τότε άκουσα πολλά. Οπότε κατάλαβα ότι σε αυτή τη δουλειά ό,τι και να κάνεις στο τέλος θα τ' ακούσεις.»

-Τι ήταν εκείνο που σε είχε στενοχωρήσει περισσότερο;

«Είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή «Ολα» του Θέμου Αναστασιάδη και εν τη ρύμη του λόγου είχα πει κάτι λάθος για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Την επόμενη ημέρα μίλησε για μένα στο πρωινό του ΜΕΟΑ και πήγα να πάθω τέσσερα εγκεφαλικά. Δίκαια τα πήρε ο Κωστόπουλος και μου έκανε σκληρή κριτική. Με τον εαυτό μου τα έβαλα -κι αυτό είναι το πιο μεγάλο μου μάθημα. Να προσέχω τι λέω, πώς το εκφράζω και για ποιους ανθρώπους μιλάω. Και να μην ξεχνάω ποτέ πού βρίσκομαι.»

-Μήπως τελικά δεν είναι προτέρημα ο αυθορμητισμός;

«Ο αυθορμητισμός όταν είναι συνδυασμένος με ημιμάθεια ή αμάθεια είναι κακός. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τον πρώτο καιρό στους «Παίδες», ίσως να προετοιμαζόμουν καλύτερα νια τις εκπομπές. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, δεν δικαιούμαι να μπερδεύω την Πελοπόννησο, δεν το συγχαίρω στον εαυτό μου. Μπορεί να ακούγεται αστείο και να με ρωτάνε έξι μήνες αργότερα και να το διακωμωδώ, αλλά δεν το δικαιολογώ. Δεν το έκανα επίτηδες, δεν είμαι ψεύτικη, αλλά δεν προστάτεψα τον εαυτό μου. Σήμερα, αν δεν γνωρίζω κάτι, δεν θα το πω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved