Ελένη Ράντου: Μιλάει πρώτη φορά για τα γκρίζα σύννεφα στον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!
Showbiz

Ελένη Ράντου: Μιλάει πρώτη φορά για τα γκρίζα σύννεφα στον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Η Ελένη Ράντου είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Και είναι εδώ και περίπου είκοσι χρόνια στο πλευρό του αγαπημένου Έλληνα ροκά, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Όλα αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο με δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, άλλα που τους ήθελαν να ζουν συμβατικά και άλλα να διανύουν κρίση στο γάμο τους.

Η ίδια, παραδέχεται πως ο γάμος της με τον μεγάλο τραγουδιστή, πέρασε γκρίζες... ζώνες και βίωσε γκρίζα σύννεφα. Σε ανάλογη ερώτηση του philenews, παραδέχεται: «Και πού δεν υπάρχουν; Ήταν και γκρίζα ήταν και ροζ και μαύρα και κίτρινα. Όλο το χρωματολόγιο θα το περάσεις, γιατί αυτή είναι η ζωή. Δεν ζεις σε μυθιστόρημα. Το θέμα είναι αν αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο».
Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για όλα όσα αγάπησε στον σύζυγό της: «Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια. Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. Σε σχέση με τις αξίες του, θεωρώ πως φυλάει Θερμοπύλες».
Όσο για το τι άλλαξε πάνω της η επιρροή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η ίδια απαντά: «Περισσότερο με βοήθησε να συμφιλιωθώ με μένα την ίδια. Με τα ελαττώματά μου, τις ανασφάλειές μου. Συμφιλιώθηκα με αυτά, γιατί ο Βασίλης αντιμετωπίζει τα πράγματα με μια φυσικότητα. Όλη τη διαφορετικότητα που ένιωθα από μικρή, που ένιωθα ότι παντού είμαι ξένη... με έκανε να νιώσω ότι ανήκω κάπου. Ποτέ δεν ήταν επικριτικός σε ό,τι κι αν έκανα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved