Η αποστομωτική απάντηση της Αντιγόνης Πάντα – Χάρβα στην Κιτσινέλη και η αποκαλυπτική της φωτό!
Showbiz

Η αποστομωτική απάντηση της Αντιγόνης Πάντα – Χάρβα στην Κιτσινέλη και η αποκαλυπτική της φωτό!

Ποιος είδε την πληθωρική συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και δεν τη φοβήθηκε! Άστραψε και βρόντηκε μόλις πληροφορήθηκε τι έγραψε η fashion blogger, Χρυσάνθη Κιτσινέλη!!!

Η Αντιγόνη Πάντα- Χάρβα ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα πολύ κοντό σορτσάκι (βλέπε παρακάτω) και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Διάβαζα σήμερα στο timeline μου από πολλούς φίλους, ότι κάποια που ονομάζει τον εαυτό της "fashion blogger" βγήκε σε πρωινό και είπε ότι οι παχουλές δεν έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν με σορτσάκι στο κέντρο της Αθήνας (και πουθενά αλλού να υποθέσω ότι ήταν η σκέψη της) και δεν πρέπει να δείχνουν τα πόδια τους στον κόσμο. Δεν ξέρω καν ποια είναι δαύτη, ούτε με νοιάζει αλλά επειδή υπάρχουν κι άλλοι κοντόφθαλμοι εκεί έξω, ως χοντρή με εγκέφαλο που ευτυχώς ακόμη λειτουργεί, θέλω να δηλώσω ότι θα φοράω σορτσάκι στο κέντρο της Αθήνας και οπουδήποτε αλλού μου τη βαρέσει, μέχρι το τέλος του κόσμου αζ άι νόου ιτ. Και αν η "αισθητική" κάποιων δεν το αντέχει... frankly my dear... I don't give a damn που θα έλεγε και ο Κλαρκ. #freeshorts #μπουτάρεςέξω#bethdittoismyidol».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved