Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δίνει τέλος στην κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δίνει τέλος στην κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή

Για μια ακόμη κόντρα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αυτή με τον Βαγγέλη Περρή και ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται ότι τους χωρίζει κάτι...

Πιστεύεις πως θα καταφέρεις να δούμε αναπάντεχες εκπλήξεις στο σόου;

«Ξέρω ότι μπορεί να μην καταφέρω να φτάσω στο σημείο που θα ήθελα, γιατί δεν θέλω να πιέσω και κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει. H επιτυχία της εκπομπής θα είναι ακόμα και άνθρωποι πολύ πετυχημένοι, που δεν τους έχουμε συνηθίσει να τσαλακώνονται, να κάνουν αβίαστα απρόβλεπτα πράγματα, που θα δώσουν μια διαφορετική νότα σε αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα στα late night της ελληνικής τηλεόρασης. Όμως, ακόμη κι αν δεν το κάνουν, θα προσπαθήσουμε οι συνεντεύξεις να είναι αυτές που θα αφήσουν κάτι πολύ σημαντικό».

Ξεκίνησες με μεγάλα ονόματα καλεσμένων: Λιάγκας, Καραγκούνης, Καλημέρης.

«Ναι. Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε για πρώτη φορά τηλεοπτική συνέντευξη σε εκπομπή που δεν είναι αθλητική και αρχικά, όταν μπήκε στο στούντιο, ήταν πολύ σφιγμένος. Δεν ήθελα να του βάλω κι άλλα δύσκολα, ήταν μεγάλη τιμή και μόνο που φιλοξενούσα τον αρχηγό της Εθνικής και έναν τόσο σημαντικό αθλητή, που έφερε τόσο μεγάλες χαρές στην Ελλάδα. Στον Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα), πάλι, αποφάσισα να βγάλω τις κορνίζες όλων αυτών με τους οποίους «μάλωσε» τηλεοπτικά και πρέπει να ήταν πάνω από 450! Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσες να του κάνεις κάποια πλάκα, αλλά το πήγαμε αλλού, γιατί θεωρώ πως πιο αιχμηρός είναι με το λόγο του, παρά με το να κάνει κάποια πράγματα. Εκείνος, βέβαια, μου είχε πει «κάνε ό,τι θέλεις». Σκέφτηκα, όμως, πως αν του έκανα κάτι που θα μπορούσε, π.χ., να του λερώσει το πουκάμισο, μπορεί να τον στενοχωρούσα για την εικόνα του. Τουλάχιστον έτσι ένιωθα εγώ. Μπορεί ο άνθρωπος να μην είχε κανένα πρόβλημα. Ο Τζώνη Καλημέρης, πάλι, είχε πολλά να πει, γιατί μίλησε για πρώτη φορά για τη μετεγγραφή του στον ΑΝΤ1, για το τι συμβαίνει με το Voice, αλλά και για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου».

Είχες πει πως θα ήθελες να έχεις καλεσμένο τον Γιάννη Λάτσιο.

«Θα του το προτείνω και νομίζω πως, όταν θα είναι έτοιμος, θα έρθει. Πρέπει να είσαι έτοιμος για να μιλήσεις και να πεις τα συναισθήματά σου. Δεν είναι απλό. Τώρα ξεκουράζεται, είναι σε μια φάση ηρεμίας, όλοι χρειαζόμαστε χρόνο, όταν κάτι συμβαίνει στη ζωή μας, για να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Η Δούκισσα την Πέμπτη μίλησε και για την αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή από το Όλα. Τον Περρή θα τον καλέσεις; Υπήρχε μια κόντρα ανάμεσά σας.

«Ναι, θα τον καλέσω. Και δεν υπάρχει καμία κόντρα. Oυσιαστικά, δεν μας χωρίζει τίποτα με τον Βαγγέλη. Υπήρξαν κάποιες ανταλλαγές απόψεων, απόψεις του ενός που πείραξαν τον άλλον, αλλά στην ουσία διακρίνω μεγαλύτερη ειλικρίνεια σε αυτή τη σχέση που έχω με τον Βαγγέλη από πολλές άλλες, που είναι ψεύτικες. Με τον Περρή, όταν βρισκόμαστε στους διαδρόμους, και μιλάμε και χαιρετιόμαστε, χωρίς να πούμε και πολλά πράγματα για το τι έχει πει ο ένας και τι ο άλλος. Τόσο εγώ όσο και ο Βαγγέλης νιώθουμε κατά καιρούς την ανάγκη να πούμε την άποψή μας, όποια και να είναι αυτή. Το θεωρώ πολύ πιο τίμιο και ειλικρινές από άλλες σχέσεις, που ο άλλος σου φέρεται καλά μπροστά σου και από πίσω λέει άλλα».

ΠΗΓΗ: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved