Μέμος Μπεγνής: «Πρέπει να δουλεύουμε για να επιβιώσουμε»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Πρέπει να δουλεύουμε για να επιβιώσουμε»

Για ακόμη μια φορά ο Μέμος Μπεγνής ανεβαίνει Θεσσαλονίκη. 

«Είναι από τις πιο αγαπημένες μου πόλεις. Κάθε φορά που έρχομαι, νιώθω σαν να πηγαίνω σπίτι μου. Η αγάπη και η φιλοξενία των ανθρώπων του Βορρά είναι κάτι που με κάνει και αισθάνομαι πολύ όμορφα» τόνισε στο 7 Μέρες Tv.

- Πρωταγωνιστείτε σε μουσική παράσταση/αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Τραγουδιού.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη δουλειά. Όχι μόνο για τους εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους με τους οποίους συνεργάζομαι, όχι μόνο για την τεράστια επιτυχία που ήδη έχει, αλλά και γιατί είναι μια δουλειά που μας θυμίζει τις καλές εποχές. Τις εποχές όπου έβγαιναν όμορφα τραγούδια. Όμορφες μελωδίες, εμπνευσμένοι στίχοι, διαχρονικά τραγούδια, που μέχρι και σήμερα στέκουν. Έχει ποιότητα, νοσταλγία και είναι ένα μάθημα για τους πιο νέους.»

- Εσείς θυμάστε κάτι πολύ έντονα από το Φεστιβάλ Τραγουδιού;

«Δεν το έζησα. Είναι όμως σαν να το έζησα, γιατί έχω μνήμες από τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου. Με αυτά τα τραγούδια μεγάλωσα. Συγκινούμαι όταν τα τραγουδάω ή τα ακούω.»

-Ποιο τραγούδι είναι το αγαπημένο σας;

«Νομίζω το «Όταν» του Φίλιππου Νικολάου. Είναι ένα τραγούδι που αν και δεν πήρε βραβείο, έγινε τεράστια επιτυχία. Μου θυμίζει τα χρόνια της παιδικής μου αθωότητας.»

-Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» σας θέλει στην Κύπρο.

«Είναι μια σειρά που αγαπώ πολύ. Έχει ήδη προβληθεί στην Κύπρο πέρσι και άρχισε στην Ελλάδα πριν από λίγες εβδομάδες. Είμαι ευτυχής που σκίζει σε τηλεθέαση γιατί είναι μια δουλειά που κάναμε με πολλή αγάπη, αλλά και απίστευτο κόπο. Στην Κύπρο γίνονται καλές δουλειές και είμαι ευγνώμων που, σε περιόδους κρίσης, με αγκάλιασε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο βέβαια να κατεβαίνει κανείς κάθε εβδομάδα για τρεις μέρες επί οκτώ μήνες στην Κύπρο. Αλλά αυτή είναι η δουλειά. Πρέπει να δουλεύουμε για να επιβιώσουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved