Έρωτας στα παρασκήνια. Μάθετε ποιοι έγιναν ζευγάρι
Showbiz

Έρωτας στα παρασκήνια. Μάθετε ποιοι έγιναν ζευγάρι

Η   γνωριμία τους έγινε για λόγους επαγγελματικούς, ωστόσο ο έρωτας προέκυψε στην πορεία και, φυσικά, τον ζουν σε όλη του τη διάσταση...

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά ιη διάρκεια της συνεργασίας τους στη σειρά Διαμάντια και έρωτας. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, ο ερωτάς τους συνεχίζεται, παρότι η σειρά έκανε φινάλε. Ο λόγος για τον Ενγκίν Ακγιουρέκ και την Τουβάνα Τουρκάι, που μπορεί να μην επιβεβαιώνουν τίποτα για τη σχέση τους αλλά προδίδονται από τις κινήσεις τους. Πρόσφατα, μάλιστα, οι φήμες ξαναφούντωσαν, όταν ο Ενγκίν Ακιουρέκ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, ως υποψήφιος για τα βραβεία I-emmy. Τις ίδιες μέρες στη Νέα Υόρκη βρισκόταν και η Τουβάνα Τουρκάι. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία της από τη Νέα Υόρκη στο instagram με ένα μήνυμα όλο υπονοούμενα. «Όσο χρονικό διάστημα και να πάρει, η αληθινή αγάπη αξίζει την αναμονή» έγραψε και όλοι υποθέτουν ότι οι δυο ηθοποιοί ήταν παρέα εκείνη τη στιγμή. Ακόμα ένας έρωτας γεννήθηκε στα παρασκήνια της σειράς Poyraz Karayel.

Η Μπουρτσίν Τερζίογλου, μετά τον χωρισμό της από τον Μουράτ Γιλντιρίμ, βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Ιλκέρ Καλελί. Παρότι μέχρι σήμερα οι δυο τους απέφευγαν να κάνουν δηλώσεις σχετικό με τη σχέση τους, ο Ιλκέρ Καλελί πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει ανοιχτά για την Μπουρτσίν, στο πλαίσιο συνέντευξης το υ σε τουρκικό έντυπο. Έτσι, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την προ-σωπική ζωή του, ο ηθοποιός δήλωσε χωρίς περιστροφές: «Είμαι ευτυχισμένος. Αυτή είναι η μόνη μου απάντηση», επιβεβαιώνοντας ότι ζει με την αγαπημένη του τον απόλυτο έρωτα.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved