Κατερίνα Καραβάτου: «Μέσα σε ένα χρόνο η ζώνη έγινε υψηλού ανταγωνισμού»
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: «Μέσα σε ένα χρόνο η ζώνη έγινε υψηλού ανταγωνισμού»

Πέρσι, με την εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης έκλεισαν τη σεζόν με πρωτιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, σε ένα νεοσύστατο κανάλι, σημειώνοντας αναπάντεχη επιτυχία. 

Φέτος, ο ανταγωνισμός μεγάλωσε. «Ήμουν σίγουρη από την αρχή της σεζόν πως τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά φέτος. Όταν πέρσι ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε πρόγραμμα με τη Μαρία Μπεκατώρου στη συγκεκριμένη ζώνη, γύρισα και είπα στον Κρατερό "κοίτα να δεις, αυτή η ζώνη μπορεί να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τους τηλεθεατές και για τα κανάλια". Μέχρι να μπει το Epsilon στο παιχνίδι, ο Alpha έπαιζε μόνος του στη ζώνη για πολλά χρόνια. Ξεκίνησε, λοιπόν, ο ΑΝΤ1 και φέτος βγήκε ακόμα πιο ενδυναμωμένος με την προσθήκη του Νίκου δίπλα στη Μαρία, αλλά μπήκε στο παιχνίδι και το Mega με την Τζένη, ενώ υπάρχει σταθερά και ο ΣΚΑΪ με το ειδησεογραφικό του πρόγραμμα. Μέσα σε ένα χρόνο η συγκεκριμένη ζώνη έγινε υψηλού ανταγωνισμού» τόνισε στο People.

Αυτό τους έχει κάνει να ανεβάσουν τον πήχη πιο ψηλά; «Κοίτα να δεις, όταν έχεις πάει σε ένα κανάλι που είναι στην πολύ αρχή του και καταφέρνεις τα αποτελέσματα που προανέφερες, θέλεις να διατηρήσεις αυτό που πέτυχες και να πας ακόμα καλύτερα. Όταν βέβαια έχεις να ανταγωνιστείς τρία πολύ μεγάλα κανάλια, που επενδύουν στη ζώνη, τα πράγματα δυσκολεύουν. Αλλά έτσι παίζεται το παιχνίδι. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις, χρησιμοποιείς ό,τι καλύτερο έχεις - και το βρίσκω απόλυτα θεμιτό από την πλευρά τους αυτό. Κι εμείς, από την άλλη, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα μέσα που διαθέτουμε. Το Στα Καλά Καθούμενα είναι κάτι που φτιάξαμε με πολύ αγώνα, πολλή θέληση και πολλή αγάπη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved