Κώστας Σπυρόπουλος: «Αυτή η δουλειά δεν θέλει νταβατζιλίκια »
Showbiz

Κώστας Σπυρόπουλος: «Αυτή η δουλειά δεν θέλει νταβατζιλίκια »

Για τον Κώστα Σπυρόπουλο ποιος θα μπορούσε να είναι ο... απόλυτος ορισμός της λέξης «καρικατούρα»;

«Ο νεοπλουτισμός. Ολοι αυτοί οι αστείοι τύποι που επειδή έπαιρναν 5.000 ευρώ τον μήνα πίστεψαν ότι έγιναν εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες. Κάπως έτσι φλομώσαμε στο Καγιέν και την άλλη μέρα όλοι αυτοί δεν είχαν να βάλουν βενζίνη» τόνισε στο TV Έθνος.

-Είσαι ένας... Δον Κιχώτης του χώρου, με την έννοια ότι είσαι οραματιστής και ότι για τα καλλιτεχνικά σου πιστεύω δεν κάνεις πίσω. Δεν βάζεις νερό στο κρασί σου. Αυτήν τη στάση σου όλο αυτά τα χρόνια απέναντι στον χώρο και στο εγχώριο star system δεν την έχεις πληρώσει ακριβά;

«Σε αυτή τη δουλειά αν δεν δοθείς ολοκληρωτικά και αν δεν δώσεις, δεν πρόκειται να πάρεις πίσω τίποτα. Αυτή η δουλειά δεν θέλει νταβατζιλίκια. Δεν θέλει να την αντιμετωπίζεις σαν μία τεράστια αρπαχτή για να κάνεις σπίτια, περιουσία, αυτοκίνητα. Αυτήν τη δουλειά πάνω απ’ όλα πρέπει να την κάνεις για σένα και για την ψυχή σου, οπότε όλα αυτά που λες δεν έχουν και τόση σημασία. Ξέρεις τι μας έλεγε ένας από τους καθηγητές που είχα στο Πανεπιστήμιο; Πως είναι αδύνατο σε αυτή τη γη να μιλάμε για... ακίνητα, όταν τα πάντα κινούνται!»

-Είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν έχεις κολλήσει το μικρόβιο του lifestyle, εσύ ένας άνθρωπος που βρέθηκες επί σειρά ετών στο πλευρό της μοναδικής αληθινής Ελληνίδας star, της Αλίκης, και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται μέσα από τη στάση που έχεις κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια.

«Όλο αυτό είναι να το έχεις λιγάκι και εκ γενετής, είναι να υπάρχει στο DNA σου. Με κάποια πράγματα γεννιέσαι. Σε ό,τι με αφορά, προφανώς κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο DNA μου. Μετά το Πολυτεχνείο ποτίστηκα με το θέατρο και το θέατρο για μένα πολλές φορές λειτούργησε και μαγικά, αλλά και σαν λαιμητόμος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved